Mit tehetnék? Utál az anyósom.
A fia mióta munkanélküli?
Találkozzatok inkább nálatok, mert lehet, tényleg nagyon kevés pénzt kell beosztania.
Nem az anyósod, csak a barátod anyja.
Miért nem tudtok összeköltözni egy albérletben?
a barátom dolgozik, jómagam egyetemista vagyok. sajnos nem keres annyit, hogy megengedhessünk magunknak egy albérletet.
nem gazdálkodnak kevés pénzből, mindenük megvan és mindenre futja is.
Volt barátom anyja hasonló volt. Nála laktunk, de teljesen különálló lakrészben. Egyik nap épp hazaértünk munkából, a megérkezésünk után pár percre elkezdett esni az eső. Másnap beállít ordítva, hogy én miért nem szedtem be a kiteregetett ruháit. Ha a volt barátom nem áll be az ajtó és őközé, szerintem bejött volna és megrángat vagy nem tudom.
Tudni kell, hogy az ablakunk alá tette ki a szárítót, de mivel magasan volt az ablak, így bentről nem látszott, hogy alatta ruhák száradnak, illetve esetünkben - áznak.
Ez persze csak kifogás volt, hogy legyen "oka" kiakadnia, mert soha nem kellemetlenkedtem vele. Egy megoldás volt, mégpedig a költözés. Nem tudok jobbat javasolni a te esetedben sem.
Ha magas is a vízszámlájuk, nem ok arra, hogy egy hajmosás miatt ekkora jelenetet rendezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!