Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy fiatal lánynak van egy több mint 5 évvel idősebb barátja és egy szeretője aki az apja lehetne?

Figyelt kérdés
2013. márc. 24. 19:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégis,hogy lehet a szeretője,ha nem ke.félnek? Ne gyere nekem a lelki kapcsolattal! Ezt a baromságot csak az idióták veszik be! Milyen szerető az,aki nem ke.fél meg?
2013. márc. 24. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szexelnek, akkor nem szeretők, hanem barátok. Ismertem egy párt, történetesen a legjobb barátnőmet és a kedvesét. Idillinek találtuk a kapcsolatukat, tökéletes párnak tűntek, majd egyik napról a másikra szakítottak. Mindenki megdöbbent. Majd nekem, mint legjobb barátnőjének utólag bevallotta, hogy ők az elmúlt két évben csak barátok voltak - nem szexeltek. Csók volt néha, este összebújva aludtak el, jól kijöttek, nem veszekedtek, sokat kirándultak, nevettek. Pont, mint anno mi, amikor még tini lányok voltunk (bár mi nem csókolóztunk és nem bújtunk össze alvásnál). De semmi többet nem nyújtottak egymásnak. Barátok voltak. A mai napig azok, de már nem járnak.
2013. márc. 24. 20:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne használj ki érzelmileg senkit. Amíg mindkét kapcsolat laza addig tiszta sor. Más érzelmeivel viszont nem játszanék ... :( legyen inkább két SZERETŐD
2013. márc. 24. 20:59
 14/21 A kérdező kommentje:
A petting megcsalásnak számít?
2013. márc. 25. 06:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy az. Bármiféle intim érintés megcsalása annak amelyikkel jársz!
2013. márc. 25. 07:22
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem,a petting nem számít megcsalásnak! És az sem,ha lesz.opod vagy se.ggbeb.asznak! :-D De ostoba vagy! :-)
2013. márc. 25. 09:17
 17/21 anonim ***** válasza:
77%
K-val kezdődik és urva-val végződik.
2013. márc. 25. 09:53
 18/21 A kérdező kommentje:
Attól még szerintem nem k..va valaki, de ez az én véleményem! (mivel nem pénzért csinálja és nem akárkivel)
2013. márc. 25. 11:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

tehát nálad attól k.rva a k.urva, mert pénzért csinálja és mindenkivel...

És az nem k.urva, aki ingyen hentereg, de nem a pasijával, hanem valaki mással? Akkor azt hogy nevezik?

2013. márc. 25. 13:26
 20/21 A kérdező kommentje:
ribancnak szerintem:D
2013. márc. 25. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!