Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek a feladata eltartani a...

Kinek a feladata eltartani a férjemet ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Van egy babánk, anyósomnak és férjemnek közös házuk van, itt lakunk. Én gyesen vagyok, bevételem havi 50 000ft. Mellette tanulok, amit teljes mértékben fizetnek a szüleim és a babának is megvesznek mindent (tápszer, pelenka, ruha...) Férjemnek úgy alakult, hogy már fél éve nincs normális munkahelye. Előtte volt. Én ezt az 50000ft-ot költöm a férjem és a saját étkeztetésemre, a kisgyereknek veszek belőle ételt közbe, és fizetem a telefonszámlánkat belőle. Anyósom ki van akadva, hogy miért nem fizetjük a rezsit. Az 50 ezres gyesből miért nem ajánlom fel sose vagy miért nem kérem meg a szüleimet. Én úgy gondolom, hogy ez a férjem feladata lenne, mert ha én nem lennék a babával a férjemnek, akkor nem hogy az anyósnak kéne a rezsit egyedül fizetnie, de még a férjemet is el kéne tartania. Így is sokat köszönhetünk a szüleimnek, nem értem, hogy várhatja el az anyósom tőlük, hogy még szálljanak be a rezsibe is. Előtte amikor dolgozott a férjem, én még nem ismertem, az anyja főztjét ette és nem kellett hazaadnia pénzt. Amióta vagyok én a bébivel, azóta elvárja az anyós, hogy minden nap főzzek a férjemre (ami lehetetlen ennyi pénzből).

Vélemény?

2013. márc. 24. 12:00
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudlak sajnálni titeket, te azért kapsz 50ezret, mert otthon ülsz a seggeden, nem csinálsz semmit, a férjed szintén nem, én meg kb. havi dupla ennyiért gürizek a munkahelyen... Inkább ez az elkeserítő, hogy ebben az országban annak áll a zászló, aki otthon lógatja a lábát. Nem hiszem el, hogy a kedves férjed nem talál munkát, ha nincs más el kell menni kapálni, wc-t pucolni, takarítani, ami van, nem pedig a te és a férjed szülein élősködni.
2013. márc. 24. 18:43
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szerintem 5-10 év m úlva bánni fogod,hogy így alakítottad az életed. Azt veszem észre,hogy folyton mentegeted a férjed,hogy miért nem... Pedig te már anya vagy és a babád érdekét kell nézned. Én a helyedben elköltöznék a szüleimhez és a férjemnek ultimátumot adnék. Ha élhető körülményeket teremt akkor vissza jövünk. A leírtak alapján a szüleid nagyon-nagyon melletted álnak, szerencsés vagy.(hibájuk lehet,hogy van,de ki tökéletes...)
2013. márc. 24. 22:43
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem baromira jól megy sorotok, mindent megkaptok mindkét család részéről, csak annyi a dolgotok, hogy otthon neveljétek a gyereket.
2013. márc. 24. 23:45
 34/40 anonim válasza:
77%
Te egy undorító pénzéhes hálátlan életre nem való szardarab vagy kedves kérdező..
2013. márc. 25. 13:37
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen akkor most 2 oldalról kapjátok a pénzt, és semmi dolgotok nincs, csak nevelni a gyereket, meg tanulni/szakmát szerezni? Mi is a gond akkor?
2013. márc. 25. 13:45
 36/40 anonim ***** válasza:
93%

"Egyszer elmentem dolgozni, és megtudta az anyám..."

Na ez a mondatoddal el is ástad magad!!

Mekkora egy ingyenélő tróger vagy!!!

2013. márc. 26. 08:34
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a hozzászólóknak. Mindenkitől vártok valamit, ti meg semmit sem tesztek le az asztalra. Suli mellett nem lehet dolgozni? Dehogy nem! Anyukám megtudta..... Jééééééééééééééééééééééééééééééééééééé, és akkor mi van?

Anyukád nem, dolgozik?

2013. márc. 26. 11:16
 38/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

"Én ezt az 50000ft-ot költöm a férjem és a saját étkeztetésemre, a kisgyereknek veszek belőle ételt közbe, és fizetem a telefonszámlánkat belőle."

Gondolj bele! Kizárólag az a kisgyerek tartja el az egész munkakerülő bagázst! Ez jobb üzlet, mintha disznót tartanátok.

2013. márc. 26. 11:22
 39/40 anonim ***** válasza:
Huuuu mekora szemét az anyos 2 felnött munkanélküli, hajléktalant köjköstül eltart és még szóvá is meri tenni....
2013. dec. 9. 23:08
 40/40 anonim ***** válasza:
Hu, ilyen vastag bőrt és ilyen magas lovat hol lehet kapni..? Az élősködés magas iskolája, ez már felsőfok, gratulálok! Láttam már sok mindent, de ez mindent visz. A családod és anyósod is zárja csak el szépen a pénzcsapot és akkor majd megtudjátok, hol lakik a Jóisten.
2016. júl. 30. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!