A páromnak és az apukájának egy nap különbséggel van a szülinapjuk, vigyek az anyukájának is valamit?
Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt, eddig nem volt divat az ajándékozás, se a szülei nem szoktak nekem, és én sem szoktam nekik vinni ajándékot, csak szóban felköszöntjük egymást. Most viszont az anyukája szülinapján megyek a páromhoz és neki persze viszek ajándékot. Nem veszi ki magát hülyén h a páromnak adok ajándékot, az anyukáját meg csak szóban köszöntöm. Viszont ha neki is viszek, akkor az apukája szülinapjára meg annó miért nem vittem semmit.. sehogy se jó. mi legyen?2013. márc. 22. 11:47
11/13 anonim válasza:
Ez annyira egyéni minden családban. Mi is évek óta együtt vagyunk, de vannak olyan családi események, amire a másik nélkül megyünk. Pl. nővérem szülinapját Anyuval és nővéremmel hármasban szoktuk ülni, ez a hagyomány, ennyi. Ettől még szeretik a páromat.
Szerintem sem kell ajándékot vinned. A párodnak add át kettesben, Anyukáját köszöntsd fel szóban.
12/13 anonim válasza:
Ha eddig nem volt divat az ajándékozás, akkor ne hozd divatba szerintem. A legjobb az lenne, ha szóban felköszöntöd az anyukáját, ahogy szoktad, a párodnak meg akkor adod oda az ajándékot, amikor kettesben lesztek.
A legjobb áthidaló megoldás, amit az egyik válaszoló írt, hogy sütsz valami sütit és azt viszed át. Ez egy szép figyelmesség a család felé.
13/13 anonim válasza:
Vigyél egy doboz bonbont, szép gesztus, ne agyalj a többin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!