Már majdnem ott vagyok, hogy legszívesebben az utcára tenném ki! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Apósom, a férjem és én egy háztartásban élünk, egy kétszobás albérletben. Megbeszéltük, hogy a költségeket, rezsi, lakbér felezve fizetjük. Apósomnak nincs munkája, az ital és a cigi miatt teljesen le van csúszva, nyugdíjat kap, viszont abból az első hogy a szükségleteit megvegye, sokszor volt, hogy mi fizettük ki a teljes lakhatást, mert ő semmit nem adott bele. Férjemmel mindkettem tisztességgel dolgozunk, gyermekünk nincs. Nincs szívünk utcára tenni az öreget, sose tennénk ilyet, de nem tarthatjuk el egész életében. Egy pokol az egész!2013. márc. 22. 09:27
11/14 anonim válasza:
Az én családom csecsen. Ha beittam sűdő koromba apám elég szépen el egye-bugyált. Meg is érdemeltem. Ő harcolt odahaza és mesélt egy úgynevezett harctéri sokkról. Az ember bepánikol és vagy a társai ellen fordul vagy a biztos halálba rohan. Valami ilyesmi. Akkor szét kell verni az embert. Szerintem mindenféle képen kell neki adni párat, persze tudatni kell vele hogy ezt az ő érdekében teszed. Tudom hogy erre teljesen más a gondolkozás, de ráfér. Ugyan úgy ahogy a diákokra egy két körmös
12/14 anonim válasza:
Ezt most nem értem...Ha nyugdíjas akkor miért kéne,hogy munkája legyen?Amúgy ha csak 50-60 éves nem veszik be csak úgy öregotthonba.Tudom,mert a Nagyim ott van, de őt is csak úgy vették be,hogy már 80 elmúlt volt egy agyvérzése...És mi mondtuk,hogy nem tudunk rá vigyázni 0-24-ben mert dolgozunk.Normál, egészséges nyuggereket pláne,ha van családjuk nem vesznek be csak úgy,max a magánokba,ahol előre be kell csengetni több millát plussz még havi 100-150 ezret...Ti hol éltek?A legtöbb helyne ráadásul több éves várólista van!
13/14 Bajer válasza:
Rengetegen azért csövesek évek óta mert a rokonaik kidobták őket a lakásból. Az apósodat rövid úton le kell szoktatni a cigiről, piáról, ha sehogy nem megy akkor választhat, hogy csöves lesz vagy felköti magát. Néha muszáj extrém eszközökhöz nyúlni.
14/14 anonim válasza:
Mikor megkapja a nyugd iját,tegyél altatót a kajájába.HA ELSZUNDITOTT,ZSEBELD KIMAJD KÉSŐBB FOGD RÁ,HOGY ELHAGYTA A NYUGDIJÁT ÉS HORD LE A SÁRGA FÖLDIG.Ezt ismételd meg jópárszor !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!