Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmennétek itthonról a...

Ti elmennétek itthonról a helyemben?

Figyelt kérdés

Kicsit bonyolult a történet, de megpróbálom rövidre fogni. Én 20 éves vagyok, a szüleim elválnak. Valószínűleg az édesanyámmal maradunk (van 2 öcsém) de ő nem fog tudni eltartani minket. Ha elviszi a bank a házunkat, akkor a nagyszüleimhez mehetnénk, de oda csak 2-3ember férne el. Már hónapok óta keresek munkát egyetem mellett, de nem találok. Arra gondoltam, hogy kimegyek ismét külföldre au pairnek, de akkor itthon kellene hagynom a páromat (már több éve együtt vagyunk). Viszont, ha itthon maradok, akkor nem igazán tudom eltartani magam, nem lenne hova mennem. A pénz miatt ki kellene mennem dolgozni, de nem szeretnék a barátom nélkül 0,5-1 évet kint lenni.

Kérlek segítsetek, ti mit tennétek? Mennétek vagy maradnátok?

2013. márc. 19. 17:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én próbálom győzködni, de már így is csúszott 1 évet.

Illetve én au pairnek mennék ki, gyerekekre vigyázni, de ő ilyesmiben nem tudna elhelyezkedni.

2013. márc. 19. 19:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj, menj koliba!
2013. márc. 19. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!