Anyám turkál a cuccaim közt. Másnak is ilyen az anyja?
Egyre rosszabb a helyzet. Eddig csak a számláimat bontogatta fel,de hát abban semmi olyan titkos dolog nem volt. De újabban,látom,hogy a ruháim másképp vannak a szekrényben,össze vannak túrva. Volt,hogy mentem be a szobámba és láttam,derékig benn lóg a szekrényemben és kutat,mikor rászóltam,meg majdnem szívbajt kapott és az volt a magyarázat,hogy csak "rendet tett".
Aztán,ha facebookon beszélgetek valakivel és mondjuk kiszaladok egy kis kajáért,akkor ő rögtön bestartol a szobámba és lesegetni,mit beszélgetek. És bizony van olyan dolog amiről neki nem kell tudnia.De már erre mondjuk odafigyelek.
Múltkor rákérdezett,hogy szexeltem-e valakivel? Mondom neki,mért kérdi? Hát,mert látta az óvszert a táskámban. Hát mondtam neki,hogy igazából semmi köze hozzá,hogy kivel mit csinálok.
De az egyik kedvencem az,mikor veszek magamnak csokit.ilyenkor általában nem egy táblát szoktam venni,hanem 6-7db-ot. És rejtélyes módon mindig eltűnik 1-2 belőle. Ha kérne,szívesen adnék neki,nem vágna földhöz,de így nekem ez gáz.
26 éves nő vagyok,havonta 30ezret adok anyámnak a rezsire (a kaját magamnak intézem arra nincs gondja),azt gondolom,elvárhatnék annyi minimális tiszteletet,hogy nem járkál be a szobámba és nem kutat. ennyi pénzért szobát bérelhetnék,igaz ott lakótársak lennének,de lehet normálisabb életem lenne,mint itthon. Ja,harmonika ajótm van így nem tudom bezárni.
Másnak is ilyen az anyja? ti,hogy beszéltétek ezt meg vele?
Hát ez nagy gáz. Én is a jól zárható ajtót javaslom.
Átérzem a helyzetet, a szüleim nullába vették a magánszférám nekem is :( Mondjuk én a költözés mellett döntöttem, de volt hova mnennem, a nagyi háza évek óta üresen állt.
Egy teljesen biztos: én soha nem fogok a gyerekeim cuccai között turkálni, tisztelni fogom.
26 évesen még én is itthon élek anyuval és fizetek itthonra.Egyszer mi ezen annyira összevesztünk,hogy azzal fenyegettem meg,hogy elköltözök itthonról és soha többet nem lát engem.
Egyébként szeretem anyut,csak a személyes teremet másként ítéli meg mint én.Mikor lenyugodtak a kedélyek,természetesen kulturált felnőttek módjára megbeszéltük a dolgot.
Az elköltözés témát megemlíthetnéd neki,hogy erre mit reagálna.Kicsit drasztikus de nekem működött.Igaz,hogy a pillanat hevében mondtam de innentől kezdve figyelt végre arra amit mondok neki.
Ha a számítógéphez nem ért,akkor addig kapcsold ki a képernyőt míg kimész a szobából.És ha minden kötél szakad akkor költözz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!