Egyes szülők miért úgy fogják fel a válást, hogy az egy háború kezdete?
Rokonéknál ugyanez van....elvált apuka anyuka (van egy 14 éves gyerekük) , és képesek felhívni egymást telefonon csak azért, hogy vitatkozzanak, elmondják egymást mindennek, hazudoznak egymásról stb.
Oké, hogy ez az ő dolguk, de a gyereket is belekeverik. A 14 éves fiúval az anyja állandóan ordibál, mert mérges, frusztrált, mert a volt férje felidegesítette telefonon, és a vitájukban nem neki lett igaza....amikor apukájánál van, dettó ugyanez.
Oké, hogy ők így fogták fel, de a gyereket minek keverik bele?
Egyáltalán, ha egyszer elváltak, minek foglalkoznak mindíg egymással?
Miért háborúként fogták fel a válást? És egyre több ilyet látok...
" Miért háborúként fogták fel a válást? "
-mert az,
majd ha te is válsz,mindent meg fogsz érteni,amit most nem,
Én sem értem,mikor én váltam utána már úgy nem érdekelt semmi sem az exemmel kapcsolatban,de senkivel kapcsolatban sem ha szakítottam,én mindig úgy érzem magam,mint,aki új lappal kezd.
De úgy láttam,szerintem az önzés.
Ha mindketten válni akartak,akkor az,hogy úgy érzik a bevitt dolgokat,ingóságok és gyerek nem egyenlően osztják meg.Én sokszor azt láttam valamelyik váló fél pofátlanul sokat akar magának a másik féllel szemben.
Aztán van mikor igazából az egyik fél akart válni és a másik nem annyira,akkor válni nem akaró fél nem tud igazából elszakadni a másiktól...
kultura kerdese jatszuk az orok haragot 3 eves gyerek modjara.
el lehet valni normalissan is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!