Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek még? (lent)

Mit tegyek még? (lent)

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyok együtt a párommal és októberben lesz 2 éve hogy ide költöztem hozzájuk.idegilek már teljessen kivagyok.az anyjának sosem tetszik semmi.takaritok főzök mosogatok állatokat ellátom dolgozni járok vasalok hajtogatok teregetek.mit csináljak még hogy meglegyen elégedve?már ott tartok hogy befejezem ezt az egészet és inkább kilépek a kapcsolatból mert már nem bírom tovább.tegnap a párom mondta hogy jó lenne ha magamtól csinálnék mindent és nem ugy kéne mondani meg legek önálló stb.meg menjek boltba vásáróljak.a fizetésem felét odaadom közösbe a rezsire és a kajára,de még ez sem elég.ha a párom nem enged el akkor felakasztom magam.inkább a halál mint így tovább.mondtam a páromnak is hogy amit tudok megcsinálok de nem tudok erömön felül csinálni semmit.elvagyok keseredve teljessen (20 éves lány vagyok a párom 23 az anyja 45)
2009. szept. 15. 15:58
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
megmondtam páromnak hogy választhat vagy én vagy az anyja.hát engem választott beszélt az anyjával is és azóta normális.
2009. szept. 17. 15:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!