Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek még? (lent)

Mit tegyek még? (lent)

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyok együtt a párommal és októberben lesz 2 éve hogy ide költöztem hozzájuk.idegilek már teljessen kivagyok.az anyjának sosem tetszik semmi.takaritok főzök mosogatok állatokat ellátom dolgozni járok vasalok hajtogatok teregetek.mit csináljak még hogy meglegyen elégedve?már ott tartok hogy befejezem ezt az egészet és inkább kilépek a kapcsolatból mert már nem bírom tovább.tegnap a párom mondta hogy jó lenne ha magamtól csinálnék mindent és nem ugy kéne mondani meg legek önálló stb.meg menjek boltba vásáróljak.a fizetésem felét odaadom közösbe a rezsire és a kajára,de még ez sem elég.ha a párom nem enged el akkor felakasztom magam.inkább a halál mint így tovább.mondtam a páromnak is hogy amit tudok megcsinálok de nem tudok erömön felül csinálni semmit.elvagyok keseredve teljessen (20 éves lány vagyok a párom 23 az anyja 45)
2009. szept. 15. 15:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A pároddal jó a kapcsolat?! Nem engedne elköltözni?! Te jó ég!

Ne haragudj, de ezek után azt hiszem, nem tudlak sajnálni. Önként vagy cseléd, rabszolga egy szerinted jól működő kapcsolatban.. Nincs az a pénz, vagy bármi, ami miatt ne fognám a cuccom 10 percen belül és mennék el onnan amilyen gyorsan csak tudok.

2009. szept. 15. 16:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Te figyu ez már szánalmas amit itt löksz éppen.

Kiborulsz mert nagyon szar, de amikor írják a megoldásokat, akkor meg, hogy jajj nem lehet meg nem tudsz és jössz itt az önsajnáltatással, hogy felakasztod magad, begyógyszerezed magad. Ez végülis természetes szelekció lenne.

Döntsed el végre, hogy hülye vagy és maradni akarsz ott ahol vagy és neked jó az, azt akkor maradj, de akkor ne írogass ide, hisz nem érdekel téged mit írunk.

Ha viszont nem jó neked ott, akkor tegyél ellene, ezt leírták,hogy költözz el. Annyira nehéz lenne? Nem lenne hova menned? Gondolom nem tagadtak ki otthonról se. Itt nem oszt nem szoroz, hogy jegyben jártok e vagy sem, felbontod és kész, ennyi.

Még beszélhetsz a pároddal meg anyjával, de mint írtad nem éppen veled vannak.

mindenesetre ne hülyíts itt minket, nincs idiótább annál amikor valaki idejön sajnáltatni magát és csak az kell, hogy leírjuk mennyire szegény meg szar neki, azt tenni meg nem akar ellene.

lehet keményen fogalmazom, de többiek: nincs igazam?

2009. szept. 15. 16:40
 13/21 A kérdező kommentje:

nem a párommal van a gond hanem anyósommal.mindig talál bennem vmi kivetni valót és sosem nekem mondja ha baja van hanem ricsinek mert nem akarja hogy fájjon nekem vagy baszogatásnak érezzem.de anyámmal már beszéltem vissza mehetek.és lehet azt is teszem

vasárnap megyünk pestre temetésre lehet vissza sem jövök onnan.csak szeretem a párom.ő volt nekem az első és azt szeretném ha az utolsó is lenne.de igazatok van ő csak az anyja szemszőgéből látja a dolgokat.olyan ideges vagyok hogy remeg a kezem.most mondjam azt hogy tükörbe nézek 3 szép táska van a szemem alatt?sírtam is meg minden.enni nem eszek mert nincs erőm hozzá.belefáradtam már mindenbe.nem tudom mit tegyek.az eszem azt súgja menjek a szívem meg hogy maradj próbáld meg mégegyszer.cak azt nem tudom melyikhez van annyi erőm hogy megtegyem.tudom most biztos sokak fejében az mászkál na ez is csak azért írt ide hogy sajnáltassa magát .de nem így van.

2009. szept. 15. 16:44
 14/21 A kérdező kommentje:
azt hiszem elmegyek.jobb lesz.majd ha ricsi hoz ide vki mást szerintem ennyit sem fog megtenni.majd akkor sírhatnak de már nem leszek itt
2009. szept. 15. 16:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
"Szeretlek, de választanod kell, mert őszintén szólva ennyit nem érsz meg."
2009. szept. 15. 16:50
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
a pároddal is baj van. Mert az anyja mellé áll ebben és neked nem segít, csak bánt ezzel.
2009. szept. 15. 16:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én értem, hogy ennyir szereted, és azt hiszed belehalsz, de hidd el senki nem halt még bele a szakitásba, el fog mulni a fájdalmad, csak el kell indulni. Leszel te még boldog mással, hidd el.
2009. szept. 15. 18:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod ebben a dologban partnere anyukádnak, akkor az igenis baj. Üljetek le hármasban, próbálj meg egy normális hangvételű beszélgetést kezdeményezni vagy akár egy külön lakásba költözni.
2009. szept. 15. 19:02
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor olyan mérges leszek...az ilyen nőkre, mint te. PErsze, odaköltözöl, segíteni akarsz, és tessék, ez a vége: nem segítségként fogják fel, hanem teljesen normális tevékenységnek. Kellett ez neked?

Bőven elég lett volna a fizetésed felét leadni, meg néha elmosogatni, és passz.

Tényleg menj el onnan minél előbb. A párodnak nem a cselédje vagy, az anyjának meg nem a házvezetőnője!

2009. szept. 15. 21:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
én már rég leléptem volna... párod dolgozzon és ha máshogy nem megy vegyetek fel hitelt és vegyetek házat. jobb mint az albéréet mert a sajátodat fizeted!
2009. szept. 15. 23:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!