Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek még? (lent)

Mit tegyek még? (lent)

Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyok együtt a párommal és októberben lesz 2 éve hogy ide költöztem hozzájuk.idegilek már teljessen kivagyok.az anyjának sosem tetszik semmi.takaritok főzök mosogatok állatokat ellátom dolgozni járok vasalok hajtogatok teregetek.mit csináljak még hogy meglegyen elégedve?már ott tartok hogy befejezem ezt az egészet és inkább kilépek a kapcsolatból mert már nem bírom tovább.tegnap a párom mondta hogy jó lenne ha magamtól csinálnék mindent és nem ugy kéne mondani meg legek önálló stb.meg menjek boltba vásáróljak.a fizetésem felét odaadom közösbe a rezsire és a kajára,de még ez sem elég.ha a párom nem enged el akkor felakasztom magam.inkább a halál mint így tovább.mondtam a páromnak is hogy amit tudok megcsinálok de nem tudok erömön felül csinálni semmit.elvagyok keseredve teljessen (20 éves lány vagyok a párom 23 az anyja 45)
2009. szept. 15. 15:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne felakaszd magad.Hanem költözz el.

A párod nem melléd állt, ez elég szomorú.

Én pakolnék és viszlát.

Keress olyant aki nem "cselédnek" tart!

2009. szept. 15. 16:01
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
nekemugy tünik a párod még mindig anyuci szoknyája alá bújik....én minél elöbb kilépnék ebböl,ha a párod nem képes kiállni melletted..ha ö megvédene könnyebb lenne,de ahogy látom nem épp ezt teszi..költözz el onnan minnél elöbb,amig nem borulsz ki teljesen..a párod meg ha meg akar tartani,akkor mond el ezt neki,és vagy kiáll meletted vagy lapát..
2009. szept. 15. 16:03
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Nincs túl sok esély a közös jövőre,sajnálom,de egy ilyen baromság miatt ne kösd fel magad!!!

20évesen kész háziasszony vagy,más meg felnőtt korában is csak várja hogy valaki elvégezzen helyette.

Majd találsz olyat,aki még fele ennyi segítségért és törődésért is megbecsül.Ezt meg tekintsd rossz tapasztalatnak,arra is szükségünk van,hogy tudjuk mit nem akarunk biztosan!!!

2009. szept. 15. 16:05
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem értem, hogy mit keresel még ott?

1. A párod anyja soha nem fog megszeretni, a párod pedig mindig az ő pártját fogja fogni.

2. Ha jól látom, te is dologozol. akkor MIÉRT TE CSINÁLSZ MINDEN HÁZIMUNKÁT? Fizeted a rezsit, takarítasz, főzöl mosol, pont mint egy cseléd. Ez nem mind a te dolgod lenne! Ezen kívül még szexuális szolgáltatásokat is nyújtasz. Hát ez a pasi nagyon jól járt veled. Mindent tűrsz, hagyod, hogy megalázzanak, és hülyét csináljanak belőled.

Ne haragudj, ha kicsit keményen fogalmaztam, de ha egy kívülálló szemével olvasod amit írtál, akkor te is láthatod a választ.

Hogy mit tegyél még?

Egyet tehetsz. Költözz el, de nagyon gyorsan.

2009. szept. 15. 16:07
 5/21 anonim ***** válasza:
87%

"ha a párom nem enged el akkor felakasztom magam"

Mi az, hogy eszedbe jut, hogy nem enged el? Milyen kapcsolat a tiétek, ha ilyen felmerül benned? És mennyire rendeled magad alá, mennyire nincs önbizalmad, hogy ilyet leírsz?

Menj el és kész. Nekem eszembe nem jutna, hogy mindent megtegyek amit az anyósom szeretne, a páromnak pedig eszébe nem jutna, hogy ezt elvárja tőlem.

2009. szept. 15. 16:10
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Fogd a cuccod és menekülj!!! De ne jàrjon hülyeségen az eszed! Egy pasi se ér annyit, tudod te mennyi szép vàr még ràd! Szüleid nem tudnak seegiteni, elpakolni, hamàr ennyire tartasz a pàrodtol?!
2009. szept. 15. 16:15
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Én megmutatnám, milyen, amikor TÉNYLEG nem csinálok semmit. Hátha észrevesznek valami különbséget.
2009. szept. 15. 16:23
 8/21 A kérdező kommentje:
nem a páromtól tarok mert szeretem cak elkölzötni nem eged el.ő is szeret sőt az apósomat is én ápoltam nagyrészt míg meg nem halt.akkor is kiborultam.meg anyósom is azt mondja hogy már nekem kell ricsire figyel.nem gondoznom ő már hozzám tartozik.anyámék anyagi gondolkkal küszködnek és ha vissza mennék biztos lmenne az összes pénzem és nekem nem maradna semmim.amugy ők meg elakarnak kölzötni pestre és mi itt lakunk a balatonnál.
2009. szept. 15. 16:24
 9/21 A kérdező kommentje:
és a menyasszonya vagyok fél éve.azért így kicsit nehezebb kilépni ebből.meg a mama azt mondta (ővé)hogy ha egyszer innen elmegyek többett nem jöhetek vissza.elég durva dolgok volttak itt.hogy anyámék engem ide nem küldtek de hogy ők sem hívtak és azóta teljesen kivagyok bukva.de ez a tegnapi mégjobban rátett egy lapátot.lehet begyógyszerezem magam könnyebb lesz legalább az életem.gyerekem sem lehet minek éljek akkor.nincs egy segítő kar hogy kihuzzón ebből a mély gödörből.a párommal jó a kapcsolat csak az a baj hogy nem ért meg.nem az én szemszögömből látja a dolgokat.most is itt van de nem tudja hogy itt panaszkodok.
2009. szept. 15. 16:28
 10/21 anonim ***** válasza:
72%
Most azért nem mindegy hogy anyosodnak vagy a szüleidnek adod a pénzed! Ilyen csalàdbol fejvesztve menekülnék, 20 éves vagy, minek adnàd fel, nem minden Férfi és anyos ilyen, söt... Az enyém is maga az ördög, de legalàbb a fiaik a pàrjuk mellé àllnak, nem mellé, fàj is szegénynek! De azt kapja amit érdemel! Az meg eszünk be se jut hogy oda költözzûnk! Eszi az életem ha ott vagyunk, de tudom hogy nem sokàig màr, még egy kis idö, azt örüljön ha hallani fog felölünk! :)
2009. szept. 15. 16:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!