Hogyan folyik le egy gyeremekelhelyezésiper?
Figyelt kérdés
Gyerektartás ügyben kellet lépnem mert az apuka semmit nem fizet csak igérget már egy éve.Most persze azzal fenyeget hogy a két gyerek közül megnevezte az egyiket elfogja venni.A gyerek nem akar vele élni 11éves és nem is tudná neki biztositani azt a körülményt ami szükséges.Milyen ok kell ahoz hogy hogy egy anyátol elvegyék a gyerekét?2013. márc. 15. 17:19
1/2 anonim válasza:
Csak akkor ítélik az apának a gyereket, ha az anya mszzív alkoholista vagy drogos. Ritkán akkor is, ha nem tudja eltartani. De testvéreket nem szoktak elválasztani.
2/2 A kérdező kommentje:
eggyikse vagyok!:)eltartani is eltudom a gyerekeket mint eddig is.Én jelenleg gyesen vagyok a 2hónapos babámmal de a páromnak állandó jövedelme van .
2013. márc. 15. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!