Hogyan eméssze meg egy szülő, hogy az egészséges gyereke ahelyett, hogy szülne neki egy unokát inkább örökbefogad egy öt éves vadidegen gyereket?
Nagyon tetszik amit a 20. írt. Ilyen egy igazi EMBER csupa nagybetűvel! :)
Nekünk nincs örökbefogadott gyerekünk, "csak" egy saját, de szerintem tudnám szeretni az örökbefogadottat is ugyanúgy. Amúgy aki azt írta, hogy az örökbefogadott is saját, 0%-ra lett lepontozva, gondolom mi pontoztuk fel 50%-ra... Sok itt is a sekélyes lelkivilágú ember, ez csak azt mutatja.
20. gratulálok a családotokhoz, nálatok igazán jó helyen van az a kisgyerek, akit örökbe fogadtatok! :)
Nagyon megértem a lányodat. Én sem szeretnék saját gyereket (több oka is van), viszont nagyon szívesen lennék valaki anyukája, akinek nincs.
Azt is megértem, hogy nem meri otthagyni a munkahelyét, mert sajnos manapság a "majd csak lesz valahogy"-ra nemigen szabad gyermeket vállalni.
Sőt, még azt is megértem, hogy nagyobb gyerkőcöt szeretne, szerintem dicséretes önismeretre vall, ha valaki felismeri, hogy az etetés-böfiztetés-pelenkázás mókuskerék nem az ő műfaja.
És bár a kérdésed enyhén önző személyiségre utal, mégis azt gondolom, az viszont rád nézve dicséretes, hogy felelősségteljesen gondolkodó felnőtt lett a gyerekedből.
Hasonló cipőben járok. Én nem akarok örökbe fogadni, nekem már van saját gyerekem, de a páromnak nincs és emiatt a szülei ki nem állhatnak. Nem értem szülők, miért nem tudják elfogadni gyermekük döntését, még ha az nem is egyezik az ő véleményükkel?!Persze, mint szülő mondja el a véleményét, de ne szajkózza!! Ez a gyereke élete!!! Neki kell leélnie, és ha neki így jó, hát így!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
szuljel magadnak gyereket. a lanyodnak nem kotelessege
NEKED unokat szulni. micsoda baromsag ez mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!