Vele maradjak, vagy kezdjek új életet?
Kit érdekel mit mondanak a szülők? :)
Mindig megmosolyogtam az ilyen befolyásolható párokat, ahol nem elég a szerelem, mert mások határozzák meg a kapcsolatukat. Szerintem azzal törődjetek ami számít: magatokkal.
Az én szüleim pl - a szemedbe mosolygok de a hátad mögött elmondalak mindennek - típusúak, le is léptem és a kapcsolatot is alig tartjuk. Én úgy vagyok ha az én párom valaki(akárki) pocskondiázza, akkor az semmivé válik a szememben. Mindkettőtöknek a sarkára kellene állnia.
Szerintem el ne hagyd a párodat, aki szeret téged és veled akar élni!!!
Tojjál a családja fejére széles ívben! Kit érdekelnek??? Szakítsátok meg velük a kapcsolatot és puffogjanak otthon nyugodtan! Legalábbis te szakíts meg velük minden kapcsolatot, párod persze tarthatja velük a kapcsolatot, ha akarja.
Tényleg ne azzal foglalkozz, hogy ők mit mondanak, a párod meg kicsit mulya a család felé, de ez legyen a legnagyobb baj vele!!! Ha nincs más baj vele, ezt el lehet viselni, hogy a családjának nem mer nagyon ellentmondani, mivel nem éltek a közelükben.
Ha ott laknátok velük, azt tanácsolnám, hogy menekülj, de így ne foglalkozz velük és kész! Éljetek boldogan, attól majd megpukkadnak és kész!
Nehéz helyzetben vagy, de talán jobb is, hogy most derülnek ki a kettőtök közötti nézetbeli különbségek.
Nem tudom, érdemes-e harcolni olyan férfiért, aki csak immel-ámmal vállal fel. Hiszen a családjára lehet ugyan fütyülni, de attól az még nem fog elpárologni, megszűnni, befolyását veszíteni... Márpedig ebben a családban nőtt fel, az ő mentalitásukat, értékrendjüket építette magába. (Ha ezekkel szöges ellentétben állna az övé, akkor azt a tudomásotokra hozta volna!)
Ha nagyon szereted és képes vagy folyamatos harcot vívni az időről-időre felbukkanó rosszindulatú áskálódás ellen, akkor maradjatok együtt.
De! A párodat kérd meg, nyilvánítsa ki egyértelműen neked és a családjának is: miszerint meggyőződése, hogy érdek nélkül szereted és bizony boldog melletted, ezután pedig nem tűri, hogy bántsanak téged.
Ha mindezt nem sikerül elérned...
szia!
Most kellene nagyon ide az a válaszoló, aki a csernus könyvét ajánlja !:)/Bocsi, de most tényleg !) 1. A párod a párod. Neki nem lehetne, hanem ki kell állnia érted. Akkor is ha az anyja egy nagyszájú, direktor természetű nő. 2. Miért hagyod hogy a fejedhez vágják, hogy "eltartanak". Amint írod van pénzed, ha hazajössz lakhatásod... ne menj bele ilyen pitiáner játszmákba...
3. Mennyire szereted a párod? Vagy inkább ez már ragaszkodás?
Én konfliktuskerülő ember vagyok, de egy valamiért képes vagyok felrúgni az elveimet: ha a hátam mögött piszkálódnak vagy valaki a személyes területemet dobálja szavakkal vagy tettekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!