Nektek hogyan esne ha a párotok exfelesége vinne neki főzött ételt? Félreértenétek?
Elváltam, van egy közös gyerekünk. Szombat délelőtt átvittem a fiamat az apjánál. Előtte reggel főztünk ki, mert hétvégén programunk volt, de legyen ha hazajövünk. Fiam nagyon szereti amit csináltunk, mondtam hogy egyen belőle, de azt mondta ő reggelire nem eszik főtt ételt, mondta hogy rakjak. Így odatettem két adagot, hogy az apjának is jusson, tudom hogy ő is szereti, azt hittem ketten lesznek, az élettársa elutazott, legyen mihez nyúlni, mert ő az a fajta férfi aki akkor kezd el valamit elkészíteni ha már farkaséhes, közben a fiam jóllakik szalámival. Mikor átértünk kicsit meglepődtem hogy ott a barátnője. De nem foglalkoztatott a téma.
Tagnap este hozta haza voltférjem a fiamat és az edényt. Ott volt barátnőm kérdezte hogy mi az az edény. Elmondtam hogy alakult, erre azt mondta ez veszélyes. Egyrészt áthordok a voltférjemnek ételt, mintha a barátnője nem tudna főzni. Másrészt még a kedvencét is készítem (ez véletlen volt) Kicsit beleültette a bogarat a fülembe, hogy a barátnő megsértődhet.
Saját páromat megkérdezve azt mondta őt nem zavarja, egy percig nem merült fel benne hogy rosszra gondoljon, de a nők jobban kombinálnak.
Szerintetek is sok volt ez a "magánakció"?
Az más.
De akkor így kívülállóként,ha se Te,se a volt férjed,se a barátnő nem csinált belőle problémát,inkább a jó tanácsadókat mellőzd a köreidből.
Nekem is olyan jó tanácsokat adtak életemben egyesek,hogy erősen megválogatom a barátnőket...
Én azon lennék kiakadva, hogy nekem nem hozott!!!! :-O
:D
Én nem biztos h örülnék, ha páromnak az exe hozna neki kaját, miközben azt hiszi h én nem vagyok otthon.
De ez az én véleményem.
Gondolom arra célzol,hogy ebben az esetben az emberek ösztönösen féltékenyek ilyenkor.
Hál'istennek nekem is volt már hasonló és ha gyereke van az embernek szerintem már sokat változik,nekem hasonló esetben gyerek mellett nemigen jutott eszembe ez a kicsinyes birtokló féltékenykedés és teljesen normálisnak tartom továbbra is ha már odaviszi a gyereket és tudja a volt férje nem főz,vigyen ebédet.
Persze volt olyan barátnőm,akinek két gyerek mellett is csak a kicsinyes féltékenykedés tölti ki az életét,mert olyan önző,persze,hogy mindenkit elmar maga mellől...
Én a mostani párom volt feleségére egyáltalán nem vagyok féltékeny hiába van kapcsolatba vele a gyerekek miatt,mert nem vagyok bizonytalan vele kapcsolatban,persze azért sem,mert túléltünk már olyan dolgokat,amik után a legtöbben szétmentek,ezek után pedig nem fogok holmi ételhordásra féltékeny lenni,mert nem vagyok MAGAMBAN BIZONYTALAN!
Én tudom, hogy engem nem zavarna. A páromat is megkérdeztem utólag bár gondoltam hogy őt sem. De mi ilyenek vagyunk, soha nem voltam féltékeny típus. A volt férjemet is ismerem, szerintem benne sem merült fel, hogy ez a barátnőjét zavarhatja. Viszont mint írtam őt ilyen szinten nem ismerem.
De annak örülök, hogy a többség azt írta hogy őt nem zavarná, remélhetőleg ő is ebbe az átlagba tartozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!