Ezek a nevek nagyon tetszenek. Ti melyiket választanátok ezek közül a lányotoknak, ha muszáj lenne? (Többet is lehet)
Figyelt kérdés
Hajnal, Lilit, Árven, Írisz, Evelin, Eleonóra, Edit2013. márc. 13. 16:15
41/48 anonim válasza:
A 40-es válaszolóval 100%-ban egyet értek!!
KOMOLYAN,leírtad a gondoltaimat!!
Na meg pár sorral én is,csak picit más szavakkal,de ugyanaz!! :D
Ez jó!! :D :D
42/48 anonim válasza:
Ha muszáj lenne, akkor a Hajnalt választanám. (:
43/48 anonim válasza:
Egyiket se! :'D Sajnos nekem egyik sem tetszik annyira, hogy a gyerekemnek adjam.... :)
45/48 anonim válasza:
Eleonóra.
De semmit sem MUSZÁJ.
47/48 anonim válasza:
Először is: én az Arwen t adnám ezek közül de nem magyarosan irva mert irtó béna.
Másodszor. Ha az a Lilit a Tolkien mitológiában szereplő Lilith akar lenni, meg kell h mondjam, rosszul irtad át. A végén a TH-t nem T nek kell ejteni hanem úgy mint a tooth, think, thank, theatre szóban. tehát ez igy elég nagy fail...Elég gáz az is hogy a filmben nem tudják kiejteni azt h Argonath...na mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!