Ezek a nevek nagyon tetszenek. Ti melyiket választanátok ezek közül a lányotoknak, ha muszáj lenne? (Többet is lehet)
A Lilitet semmiképpen sem, ezért is, mert ez jut rögtön az eszembe :)
Írisz és Eleonóra, ha muszáj innen választani.
Edit vagy Írisz.
Ha muszáj ezekből.
(Ha nem akkor Eszter.:))
1. Edit
2. Eleonóra
3. Szerencsére nem muszáj ezeket adni...
Ismerek 2 Hajnal nevu lanyt, sosem jutott volna eszembe, hogy fiu nev, son az egyik Hajnalka ismerosom utalja, Hajnalnak hivja mindenki
Nem adnek olyan nevet, amirol egyertelmuen film vagy mesehosre asszocial mindenki.
Lilit pedig a bibliai alak miatt nem lenne valasztas, t nelkul oke....
Amugy az iIrisz tetszik..., a tobbit nem adnam...ha nem muszaj
Szerintem a Hajnal szörnyű, a Lili t nélkül jó, de inkább Liliána, az Árven nekem kicsit fiús hangzású, talán mert összecseng az Árminnal. Az Íriszről egy virág jut eszembe, nem tudnám a gyerekemet így hívni. Evelin a párom exe, nem szeretném egynap többször emlegetni, mert erre asszociálok egyelőre még belőle. :)
Edit nem tetszik, az Eleonóra viszont nekem abszolút a favorit. :)
A Hajnal túl drámai, és Hajni volt a játékbabám. Van Lili nevű ismerősöm, és nem adnám a gyerekemnek. Ismerek Íriszt, nem vált szimpatikusabbá a név, mint az ismeretség előtt volt...
Karolinnak hívnak és valamiért ha nem Karolinának vagy Karolának, Klaudiának, akkor Evelinnek hisznek, plusz olyan emberek szokták Evelinnek hívni a gyereküket, akikkel nem szeretném a gyermekemet azonosítani. Tanárnőm volt Edit, és utált engem valamiért, szóval ez sem nyerő.
Az Eleonóra tetszik, az Árven sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!