Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek a nevek nagyon tetszenek....

Ezek a nevek nagyon tetszenek. Ti melyiket választanátok ezek közül a lányotoknak, ha muszáj lenne? (Többet is lehet)

Figyelt kérdés
Hajnal, Lilit, Árven, Írisz, Evelin, Eleonóra, Edit

2013. márc. 13. 16:15
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
73%
Igazából egyiket sem adnám, de ezek közül egyedül az Edit normális, így marad az.
2013. márc. 13. 17:46
 22/48 anonim ***** válasza:
79%

A Lilitet semmiképpen sem, ezért is, mert ez jut rögtön az eszembe :)

[link]

Írisz és Eleonóra, ha muszáj innen választani.

2013. márc. 13. 17:47
 23/48 anonim ***** válasza:
73%
Írisz. Én Hajnalka vagyok, azt tetszene, de a lányomnak nem adtam/adnám, a Hajnal viszont nem.
2013. márc. 13. 19:17
 24/48 anonim ***** válasza:
83%
Írisz!
2013. márc. 13. 20:50
 25/48 anonim ***** válasza:
80%
Első négyet semmiképpen nem adnám embernek. A második három pedig nem tetszik. Talán az Eleonórát Nórinak becézve.
2013. márc. 13. 21:33
 26/48 anonim ***** válasza:
86%

Edit vagy Írisz.

Ha muszáj ezekből.

(Ha nem akkor Eszter.:))

2013. márc. 13. 21:33
 27/48 anonim ***** válasza:
71%

1. Edit

2. Eleonóra

3. Szerencsére nem muszáj ezeket adni...

2013. márc. 13. 22:06
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek 2 Hajnal nevu lanyt, sosem jutott volna eszembe, hogy fiu nev, son az egyik Hajnalka ismerosom utalja, Hajnalnak hivja mindenki

Nem adnek olyan nevet, amirol egyertelmuen film vagy mesehosre asszocial mindenki.

Lilit pedig a bibliai alak miatt nem lenne valasztas, t nelkul oke....

Amugy az iIrisz tetszik..., a tobbit nem adnam...ha nem muszaj

2013. márc. 13. 23:03
 29/48 anonim ***** válasza:

Szerintem a Hajnal szörnyű, a Lili t nélkül jó, de inkább Liliána, az Árven nekem kicsit fiús hangzású, talán mert összecseng az Árminnal. Az Íriszről egy virág jut eszembe, nem tudnám a gyerekemet így hívni. Evelin a párom exe, nem szeretném egynap többször emlegetni, mert erre asszociálok egyelőre még belőle. :)

Edit nem tetszik, az Eleonóra viszont nekem abszolút a favorit. :)

2013. márc. 13. 23:36
 30/48 anonim ***** válasza:
26%

A Hajnal túl drámai, és Hajni volt a játékbabám. Van Lili nevű ismerősöm, és nem adnám a gyerekemnek. Ismerek Íriszt, nem vált szimpatikusabbá a név, mint az ismeretség előtt volt...

Karolinnak hívnak és valamiért ha nem Karolinának vagy Karolának, Klaudiának, akkor Evelinnek hisznek, plusz olyan emberek szokták Evelinnek hívni a gyereküket, akikkel nem szeretném a gyermekemet azonosítani. Tanárnőm volt Edit, és utált engem valamiért, szóval ez sem nyerő.

Az Eleonóra tetszik, az Árven sem rossz.

2013. márc. 13. 23:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!