Ezek a nevek nagyon tetszenek. Ti melyiket választanátok ezek közül a lányotoknak, ha muszáj lenne? (Többet is lehet)
A Lilit név szerintem szörnyü,Lili-ként viszont szép.
Amúgy Evelin tetszik még a felsoroltak közül.
Lili
(ha fiú mindenképp Dorián:))
A felsoroltak közül: Eleonóra**, Arven*. (Így, ebben a sorrendben.)
* Mivel Arven elég különleges, egyedi, és magyar nyelvterületen nem túl ismert, ezért kizárólag úgy adnám a gyerekemnek ezt a nevet, hogy kapna mellé egy hagyományos, egyszerű, megszokott utónevet is, pl. Eszter, Júlia. Így aztán később, amikor felnő, a gyerekem saját maga eldönthetné, már tudatosan, hogy melyikkel szeretne érvényesülni, bemutatkozni stb.
** Az Eleonóra is szép, bár mondjuk hozzá kell tenni, hogy nekem az Elinor, ami közel áll hozzá, az inkább tetszik.
Hajnal, Eleonóra,Evelin
Hogyha jót akarsz a gyereknek(ha annak akarsz nevet) akkor ezek közűl válassz mert a többivel csak nehézségei lennének mindenhol betűzni kell stb..
Lilit egy démon, Árven Gyűrűk urában játszik. Szóval ők ketten alapból kiestek.
Hajnal, Eleonóra, Írisz pedig borzalmas nevek.
Edit,Evelin meg simán nem tetszik.
Inkább a Lili valamelyik változatát választanám.
Hajnal: Elsőnek azt hittem fiú név. De utána rájöttem, hogy nem. Ezt max Hajnalka ként
Egyébként Lili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!