Lelki terrorizálástól szeretnék megszabadulni, de hogyan?
Lehet idealista vagyok,de attól nem főnök valaki, hogy genyózik és megkeseríti mások életét. Egy jó szülőnek inkább példát kellene mutatnia, ha az nem megy, legalább nem a másikra zúdítani az agybaját.
Az én anyám is terrorban tartott egész életemben, míg volt rá módja. Csupán azért, mert "véletlen" gyerek voltam, és 4 hónap múltán, mikor rájött hogy terhes, már nem végeztek abortuszt. Én elköltöztem, függetlenedtem, de próbáltam vele kapcsolatot tartani. Némileg visszafogta magát ekkor, de a hozzám való viszonyulása és rosszindulata mit sem változott. Legutóbb egy hónapja beszéltem vele, mikoris telefonban elkezdett ordítozni, és hazugnak, gerinctelennek nevezni csak azért, mert nem vettem fel a telefont x időpontban. Szó nélkül leraktam, a számom megváltoztattam. Nem tudom, az ilyen emberek szerintem nem értenek semmiből. Nekem pedig bőven elég a saját életemet, és önbecsülésemet rendbetenni az ő bánásmódja után, minthogy egy percig tovább tűrjek neki.
Költözz el szerintem, és keress más munkát. És ne legyen lekiismeretfurdalásod - nekem az volt - de hiába az anyám, nem érdemli meg sem a bizalmamat, sem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!