Lelki terrorizálástól szeretnék megszabadulni, de hogyan?
"ehhez képest már vagy tizedik alkalommal csesz le, hogy mi az, hogy nem jövök be reggel 8-ra malmozni."
Akkor ugye ez azt jelenti, hogy már legalább 10 x nem mentél dolgozni. Nem tudom, milyen cég az, ahol akkor is fizetnek, ha a dolgozó nem jár dolgozni.
1.-nek
A PHP programozó egy felsőszintű végzettség, OKJ-s ÉS főiskolai diplomám is van róla
2.
Nem jó, mert a két cégünk közül ő az egyiknek a vezetője. Nem fogja magát kirúgni
Tetris:
Először én is ezt próbáltam, de nem működött.
4.
Nincs szerződésem, de most hogy mondod, sokkal jobb van a kezemben ennél...
5.
Igen, minden munkahelyen van munkaidő, de viszont ha papírok szerint nézzük, hogy én ki vagyok, akkor bizony egy tőle független cég vezetője. Mert két cégben megy ez az egész.
6.
Köszönöm, de sajnos igen, ha nem ott dolgozom, éhen halok, mert mindenhova "pályakezdőt keresünk 20 év tapasztalattal" (nem vicc és nem túlzás, ez szó szerint szerepelt a profession.hu-n).
Viszont köszönöm mindenki válaszát, átnyálazva a papírokat már tudom a megoldást. Legközelebb eszébe juttatom, hogy én valójában egy jogilag különálló egy személyes cégnél vagyok, ergó neki k*rvára semmi köze ahhoz, hogy ha én délután kettőkor akarok bejárni. Még egyszer köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!