Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy szoktassam le a férjemet...

Hogy szoktassam le a férjemet a piáról?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 19:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

az alkoholizmus betegség. tehát TE nem fogod tudni leszoktatni, ez csak szakember segítségével megy. persze ehhez az kell, hogy ő is közreműködjön.

ha vakbélgyulladása lenne, akkor is te operálnád meg?

2009. szept. 14. 20:41
 12/18 anonim ***** válasza:
86%

Első 19:47!

Ez miért probléma? mondjuk mert ittasan vezet, legalábbis a környezetemben páran, gondolom te még nem találkoztál alkoholistával,így nem is tudhatod.

Apum többször volt elvonón legutóbb 2 hónapot, 1 évet sem bírt ki szesz nélkül., visszaesett.

2009. szept. 14. 20:56
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van elöttem szólónak, én a második vagyok, hozzáteszem apum egy állat volt mikor ivott, ütütt minket, volt, hogy ugy megrugdosott, hogy felrepedt a szám...azért irtam, ha nem akarja a segitséget elfogadni és még agressziv is akkor jobb inkább nélküle a kérdezőnek.
2009. szept. 15. 10:29
 14/18 anonim válasza:
100%
az én párommal is ez a probléma!A piától már kezd "agyilag" is tönkremenni.Már ott tart,hogy hazudik még nekem is, de nem tudja miért.Szerintem már ez is a piától van.Sikerült elbeszélgetni vele,ha nem változtat nem mehet így tovább.Belátta,megy elvonóra.Remélem sikerrel járunk!
2009. szept. 15. 11:45
 15/18 anonim ***** válasza:
65%

20:56

Te tetted fel a kérdést? Vagy honnan tudod hogy neki mi vele a problémája? Sok emberen másként hat a ki az alkohol, ezt sem írta le, azt sem hogy alkoholista e egyáltalán, mert attól hogy valakinek szokása xy naponta meginni egy-két sört még nem alkoholista.

de amiért azt mondom nem lehet megfelelő választ adni az azért van mert mindenki okkal iszik... lehetséges hogy a probléma a feleségben vagy, gyerekekben, munkahelyen, az életében, és nem csak egy megszokás minthogy délben ebédel...

szerintem ez egy sablonkérdés amire a google találatot ad...

2009. szept. 15. 13:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Aki másfél liter vodkát megiszik az a kor mi,?ÉN szerintem nincs oka hogy igyon? mert vannak szép gyerekei aranyos tündéri unoka ,kivan nyalva a popsija ,mi kell még? ez nem oka hogy igyon.?
2009. szept. 16. 19:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen kell hozzá a férjed akaratereje másképp nem fog menni!

Vagy létezik gyógyszeres kezelés amibe bele kell egyeznie...

Régebben a "meggymag" néven ismert sebészeti eljárásnak hívták.

Ez valamilyen kapszulaféle amiben gyógyszer van és ezt a bőr alá ültetik be. Nem tudom mit adagol a vérbe de ettől nem kívánják az alkoholt és fokozatosan felszámolja a függőséget viszont ha direkt ráiszik bele is halhat!!

Nem tudom létezik e még ilyen eljárás de 6-7 évvel ezelőtt még alkalmazták!!

A Körzeti szerintem tudni fogja érdeklődj utánna!

2009. szept. 16. 20:14
 18/18 anonim ***** válasza:
66%

13:23!

Én csak egy válaszolónak válaszoltam!

2009. szept. 16. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!