Kérdésem, fiatalon szültem egy családos apától, nem akartam a házasságát tönkretenni, ezért nem pereltem be. Megbeszéltük havi x összeget ad, nem Így történt. Most be szeretném perelni, nem akarja az apasági vizsgálatot. Jogi úton hogyan perelhetem?
felesleges a kérdezőt támadni. megegyeztek egy összegben, amit a férfi nem fizet. valószínű eddig a férfi családját nézte, azért nem kereste fel. Ketten kellettek ahhoz a gyerekhez, mindig ezt mondjátok, meg hogy igen is fizessen az apa!!! Tisztában van vele, hogy van egy 10 éves gyereke, ezt nem lehet elfelejteni!!! Másik kérdésnél érdekes, tudjátok az apát pocskondiázni, most meg véditek?? Ez számomra nagyon érdekes... eddig nyilván nem kellett a pénz, ezért sem kereste.
KÉRDEZŐ!
amit én tennék:
1. beszélnék a sráccal, hogy vagy fizet, vagy indítom a pert
2. ha nem fizet, tényleg el kell indítani
3. megegyeztek, hogy fizet önként X összeget visszamenőleg
4. ha nem hajlandó visszamenőleg 6 hónapra be kell perelni, ami, ha 15.000ft-ot állapítanak meg, 90E lesz... ha egybe adna önként mondjuk 70E-et, akkor nyer egy 20ast, plusz a viszamenőleges per perköltségét is.
Keresd meg, akár küldj ajánlott levelet, ha nem tudod felhívni, hogy vagy fizet szépen csendben, vagy per, aminek (ha ő az apa) a perköltségét is fizetheti...
15-ös!
Nem gondolod, hogy inkább az a gusztustalan, ha valaki családos emberként teherbe ejt egy fiatal, tapasztalatlan lányt???
Utolsó!
Nem gondolod, hogy a mai "fiatal tapasztalatlan lányoknak"
esetleg már több szexuális kalandjuk volt, mint a családos apának egész életében?!
Amiket itt is olvasni lehet sokaktól, hogy korra és nemre való tekintet nélkül, mindenkivel aki szembe jön...
Amúgy, ha a "fiatal lány" elég érettnek érzi magát a nemi életre, akkor felelőssége is van a dologban!
Ha meg fiatal fiúról lenne szó, akkor simán fizethetné a gyerektartást, mert miért nem gondolkodott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!