Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretnétek az apukátokat...

Szeretnétek az apukátokat attól függetlenül, hogy egy velejéig romlott ember?

Figyelt kérdés

Légyszi próbáljátok elképzelni, hogy ilyen az apukátok:

Téged meg a húgodat és anyukádat nagyon szereti. Mindent megad nektek amire csak vágytok, minden téren. Egyfelől nyugodtan lehet mondani, hogy példás családapa és férj.

Másfelől viszont nagyon rossz ember. Üzletember. Bárkin képes átgázolni a céljai elérése érdekében. Kihasznál, tönkretesz és átver embereket, rosszindulatúan és számítóan manipulálja őket. Csak a legnagyobb várható profit érdekli és nem válogat az eszközökben. Igazából semmiféle sajnálatot, empátiát vagy bármi féle más érzelmet nem érezz a családján kívül senki más iránt.

Mottója pl., hogy "Ha valaki az utadba áll akkor taposd el! Úgy, hogy soha többé ne bírjon lábra állni és ne tudja soha többé keresztezni az utad."

Te eltudnál vonatkoztatni attól, hogy másokkal milyen?

2013. márc. 12. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Félnék tőle, tartanék attól, hogy én is az üzlettársak sorsára jutok, ha nem úgy ugrálok ahogyan ő fütyül.
2013. márc. 23. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Nemtudom mi a munkája apádnak,az "üzletember" elég tág fogalom.Az sem biztos,hogy úgy van,ahogy te gondolod,nem tudom hány éves vagy.."kihasznál,tönkretesz embereket" Az egész világ ilyen szinte. Mondhatja nekem bárkihogy őt nem használják ki,és ő sem taposott még át snekin a saját családja megélhetése miatt ,de nem fogom elhinni. A nagyhal megeszi a kishalat ,ez mindig is így volt.

És vannak olyan területek,ahol máshogy nem is lehet érvényesülni ,csak úgy,ha másnak kára származik belőle.Ez van .

Szereti a családját,és rájött gondolom,hogy mással nem is érdemes foglalkozni . Vadidegen embereket nem preferálunk a házastársunk meg a gyerekeink helyett ha választani kell.

2013. márc. 23. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Pont azért csinálja, mert szeret titeket. A mai világban nem lehet jószívűen üzletelni. Ha te nem taposol el valakit, akkor ő tapos el téged. Én örülnék, ha ilyen "jó" üzletember lehetnék.

Titeket szeret, és csak ez a lényeg! A munkáját pedig úgy végzi ahogy szeretné. Mondom, ha nem taposna el senkit, aki megpróbál ártani neki, már rég nem lenne üzletember és nem tudna nektek sem mindent megadni.

Ha zavar, hogy ő így csinálja, akkor ne foglalkozz vele. Neked van egy apukád, aki szeret téged és megad neked mindent:)

2013. márc. 23. 17:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. márc. 23. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!