Ti megengednétek a most hetedikes lányotoknak, hogy köldökpiercingje legyen?
Ma láttam facebookon, hogy egy lány ismerősöm felrakta a piercingjéről készült képeket. Most olvastam, hogy 18 év alatt szülői beleegyezés kell hozzá (javítsatok ki, ha hülyeséget mondok)... Számomra ez elég fura. Lehet, hogy én gondolkozok ostobán, de én nem engedtem meg volna.
Ti mit gondoltok erről?
15/L
Mármint egy 7dkikes ÁLTALÁNOS ISKOLÁS GYEREKNEK?
Mégis minek kéne a testére valami amitől valaki idősebbnek, esetleg dughatónak tartaná? Azért, hogy mutogassa magát pici topban milye van? Majd ha már 2-3 évig kitart ez a vágy s nem szeszély, hogy valakit utánozzon s idősebb.
NEM.
Majd ha felnőtt lesz, akkor azt csinál a testével, amit akar.
Miért akarják a tinédzserek idősebbnek láttatni magukat? Inkább élvezzék ki, hogy még nincs felelősség a vállukon!
Meg. Ha rendesen kezeli, akkor szépen begyógyul, semmi baja se lesz tőle.
Nem is értem a válaszokat, hogy egy hetedikes ne mutogassa magát. Miért mutogatja magát? Úristen a 90-es években mindenki haspólóban járt, az volt a divat, nem is lehetett olyan topokat kapni, amiből ne lett volna kint a lányok hasa csak a sportboltban... Mintha a mellét mutogatná.
Még ezer éve egy 15 éves ismerősömnek nem engedték, titokban megcsináltatta. Az anyja egyik ismerősének ruha boltja van, és mikor ruhát próbált meglátta a még új piercinget. Mondta is az anyjának, hogy hát hogy-hogy megengedte. Az anyja meg ment is rögtön és kivetette a gyerekkel és és eldugta. Tudod mit csinált? Beledugott egy szöget és bebuszozott a városba, hogy vegyen egy másik ékszert bele. Hát ez aztán sokkal jobb volt a gyerek egészségének, mint hagyni neki. Amikor a pici babák fülét kilövetik, akkor bezzeg nem háborodik fel senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!