Milyen poénos észérvek vannak az mellett, ha egy fiú azonos vezetéknevű lánnyal jönne össze?
Figyelt kérdés
Nagyon ritka a vezetéknevem és találtam a facebookon egy ugyanolyan vezetéknevű lányt, mint amilyen az enyém.
Nagyon aranyos lány és azzal poénkodok vele, hogy mennyit megspórolnánk, ha hozzám jönne.. :D
Keresek olyan "érveket", mint ez a házasság dolog, tehát legyenek poénosak.. :)
Előre is köszönöm!
19/F
2013. márc. 11. 21:45
1/19 anonim válasza:
Légy erős, ha pl. Kovács István elveszi született Kovács Ilonát és Kovács Ilona asszonynevének választja a Kovács Ilonát, akkor is le kell cserélni a papírokat. Pont pár hónapja szembesült ezzel egy ismerősöm. Egyébként elég pocsék indok.
2/19 anonim válasza:
Szólíthatnátok egymást akár vezetéknéven is és mondhatnátok hogy válás esetén is mindenki megtarthatná a saját nevét! :)
3/19 anonim válasza:
De majd írd meg neki, hogy nem magadtól vagy ilyen poénos.
4/19 anonim válasza:
lehet h vannak közös felmenőitek, csak nem is tudtok róla...
5/19 anonim válasza:
Az én esetemben a Keresztnév azonos. Mármint minden barátnőm Katalin. Csak ilyen nevű nőt választok ez nálam elsőrendű szempont. Elég szórakozott vagyok, de igy sose bukok le amikor szex közben a másik nevét mondom véletlenül.
6/19 anonim válasza:
első: de ha maradok leánykori nevemen (mmint a névválasztásnál így kérem) tulképp akkor is felveszem a férjem nevét :) ha ebben az esetben is csengetni kell, akkor joggal mondhatjuk az illetékes szervre, h mocsok haszonleső banda.
7/19 anonim válasza:
1: Akkor minek vette fel? :D Én biztos megspóroltam volna ezt az okmánycserét, hisz lényegében nem történt változás.
8/19 anonim válasza:
jol.tudjuk hogy ez egy haszonleso banda.
nem ez az gyetlen eset ahol csak egy szon mulik sok ezer Ft de eltitkoljak. nekik az a jo ha fizet a polgar.
9/19 anonim válasza:
fel.lehet venni mindfel.fel keresztnevet. Kovacs-Kovacs Istvan es Kivacs-Kovacs Ildiko. Nektek.lenne a leg ritkabb gyakori nevetek talan nijcs is ilyen vezeteknev se tobb az orszagban.
10/19 anonim válasza:
Kovacs Istvanne Kovacs Ildiko.
Kovacsne Kovacs. Ildoko
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!