Szerintetek haragszik rám?
Figyelt kérdés
Az egyik ovistársammal most nyáron,újra jóban lettünk,és úgy volt hogy ma találkozunk (ő fiú,én lány). Hatodik óra után kimentem a suli elé,de sehol senki.. még utánna elmentem kaját venni,meg beszélgettem az osztálytársaimmal,de ugy kb. tíz perc után hazajöttem. Már majdnem itthon voltam amikor az egyik osztálytársam telefonált, hogy ottvan a fiú.De én akkor már nem fordultam vissza és ezt most nagyon megbántam. Mondtam az osztálytársamnak hogy mondja neki hogy sajnálom meg minden de már hazajöttem..De most olyan rossz érzésem van :(.Már megbeszéltünk egyszer egy találkozót,de az nem lett rendesen lefixálva,és arra ő nem jött el de én ezért nem haragszom,mert azt végülis nem beszéltük meg.Szerintetek mérges rám? (14/L)2009. szept. 14. 14:20
1/4 anonim válasza:
Szia!
Pont neked , a 21. század gyermekének kell leírnom,hogy mire való a mobil meg a net?:) Hát ha rendesen lefixáltok egy talit, akkor illik arról nem lekésnie és ha jól olvasom volt már ezelőtt is egy tali, ahova nem ment el...Csipkerózsika, ébresztő! Nem mérges rád, 1xűen neki nem olyan fontos ez az egész , mint neked. Te nagyon örülsz, ő meg "ja, van itt valami kiscsaj, emlékszem rá, meg valami taliról is dumált"...Ha szeretné ő is felvenni veled komolyan a kapcsit, várd meg míg ő jelez!
2/4 A kérdező kommentje:
Sia! Köszi a választ..De nekem most olyan bűntudatom van..felhívnám,de számot meg nem cseréltünk..olyan rossz érzés..És nekem meg nagyon kevés időm van,mert előkészítők meg minden és amikor mondom h most fáradt vagyok meg ilyenek ő csak azt mondja hogy szerinte nem akarom látni őt..Pedig jóban vagyunk,msnen is mindig beszélünk meg minden..
2009. szept. 14. 14:36
3/4 anonim válasza:
Szívesen :) fiúk... mindig megfordítják a dolgokat. Még a végén azért is Te leszel a hibás hogy elkésik a taliról vagy el se megy...aranyos. Na, nem baj, ne foglalkozz a telószámával, ott az msn. És ha akarta volna, leírta volna neked a számot ott is. Ebben a korban már nem nagyon számít az etikett, de az alapok még megvannak. Egy csaj , nő késhet akár fél órát is (nem szép ,azonban lehet), de ha egy pasi késik az gáz.Ha jelentkezne, akkor beszéljetek le max. egy 7végi talit ,vagy olyat, amikor mind2en ráértek.
4/4 anonim válasza:
Én biztosan haragudnék, ha megbeszéljük hogy találkozunk, te pedig nem vagy ott. Bár nem illik késni. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!