Mit csináljak hogy túltegyem magam rajta?
Idő. Sajnos erre nincs jobb mód. Lesznek még hullámvölgyeid, leszel jobban is, de egyre kevésbé lesz rossz ez a hullámvölgy. Elengedni valakit akit szeretsz sosem könnyű. Igen, eleinte mindent csak azért csinál az ember hogy ne az emlékek körül forogjon a gondolata, de idővel észreveszed majd hogy amikor reggel felkelsz nem az lesz az első gondolatod hogy miért alakult minden így, hanem tényleg örömmel jut majd eszedbe a délutáni program. Mindig hiányozni fog édesanyád, ez természetes, de idővel szép emlékként fogsz rá tekinteni, nem fájó gondolatként.
A kulcsszó az IDŐ. Hagyj magadnak, ha kell, 5 évet, de sikerülni fog.
De ha gondolod hogy az segít, akkor keress fel egy szakembert, lehet ellát jó tanácsokkal.
Én is a pszichológust mondanám, ő tud segíteni.
Túlvilági dolgokat ne keress, mert kinyithatsz olyan kaput is, amit nagyon nem lenne szabad.
Sajnos időgyorsító nincs, csak ha találsz valami elfoglaltságot.
Kérlek, próbáld elfogadni azt, ami tudom, hogy nehéz, és nagy közhely: az élet megy tovább. Anyukád lenne a legszomorúbb, ha látná, mennyire magad alatt vagy most.
Adnék egy puszit neked, ha lehetne.
Töröld le a könnyeid, és próbálj előre nézni. Ő is ezt szeretné.
Szia!
Az motiváljon,h.anyukád biztos boldognak szeretne látni és ha van élet a halál után(én hiszek benne)akkor ne hagyd h.szomorkodjon.A buta osztálytársaiddal pedig ne törődj,légy erős és ne add fel soha!Az élet sajnos igazságtalan,ezt szerintem mindenki tudja és még sok-sok akadályt fog eléd gördíteni.Az ilyen barátokat pedig nem nevezném barátnak akik a bajban(legyen az bármilyen)elfordulnak tőled ,pont amikor a legnagyobb szükséged lenne rájuk,akár mennyi ideig is tart a depid!a túlvilági dolgokat ne bolygasd,semmi jóra nem vezet,és nem kell neked pszichológus,csak igaz barátok!Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!