Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy túltegyem magam rajta?
Rossz hírem van,nekem is volt,egy barátnőm,akiről akkor azt hittem,hogy el fogom felejteni,de ahogy az évek teltek,+a barátnők száma nőtt,rájöttem,hogy lehet persze szeretni mást,de ahogy írtad A NŐ az csak az a lány volt.
Én a mai napig azt a volt barátnőmet szeretem,szerintem sehogy nem lehet túltenni magad rajta!Inkább békülj ki vele!
Utolsó előtti!
Én ki akartam csak ő nem akart.Annak ellenére,hogy szeretem meg hiányzik tudom,hogy egy csomó rossz tulajdonsága van és lehet van nála jobb is.Csak attól félek,hogy nem találom meg.
Majdnem négy évig voltunk együtt párommal. A vége felé nagyon nagyon sokat veszekedtünk, szinte mindenen. Sokszor mondtuk egymásnak dühből, hogy jó akkor vége és pár órára vagy másnap kibékültünk és ment tovább. Nagyon jól éreztük magunkat egymással, amikor együtt voltunk nem volt gond,mindig volt témánk, mindig csináltunk valamit. A szülei imádtak engem az én szüleim is imádták ŐT... Tegnap közölte velem,hogy nem szerelmes belém és már nem akar velem lenni.Én még mindig nagyon szeretem és nem tudok másra gondolni csak rá... Nagyon hiányzik, de nem tudok mit tenni ha Ő nem akar engem, el kell fogadnom és békén kell hagynom! Hogy-hogy fogom túltenni magam a nagy Ő elvesztésén nem tudom! De nagyon nehéz, főleg úgy hogy nagyon sokat kell tanulni a sulira, barátaim nem igen vannak,így nem tudom megbeszélni senkivel se, pedig úgy elmondanám valakinek... vagy csak beszélni róla.
Nagyon nehéz a szerelem, nagyon önpusztító tud lenni!
Nem vagy egyedül kedves kérdező!
Utolsónak!
Ugyanígy jártam én is 90%-ban szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!