Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy túltegyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy túltegyem magam rajta?

Figyelt kérdés
Tegnap itt aludt nálam egy csaj,aki csak szexpartner.Amikor aludt akkor állandóan az exem jutott eszembe,hogy annak idején ő aludt a helyén.A telómban megnéztem a régi képeket és elsírtam magam.3 hónapja lett vége és 6 évig voltam vele,de még mindig nem tudom elfelejteni.Számomra ő volt a NŐ.Attól félek soha nem tudja senki betölteni a szívemben a helyét.
2011. jan. 8. 16:41
 1/10 anonim ***** válasza:
De betölti majd egyszer valaki a helyét. Viszont ennyi együtt töltött idő után normális, hogy még hiányzik. Még gondolom benned él minden apró mozdulata, a hangja, sokat gondolsz azokra a dolgokra, amiket együtt csináltatok és ilyenkor akaratlanul is mindenről ő jut eszedbe. Majd amikor már kezdenek elhalványulni az arcvonásai előtted, akkor kezdesz "gyógyulni" is. De ehhez azt kell folytatnod, amit most, próbálkozz más lányokkal is. Illetve tisztázd le magadban a dolgokat, gondolkozz el azon is, hogy miért lett vége. Valami oka biztosan volt és gondolj arra, hogy ha vége lett, az nem véletlenül történ így, nem érné meg folytatni. Az idő tényleg mindent meg fog oldani.
2011. jan. 8. 16:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Letisztáztam magamban ezeket a dolgokat,de ha rá gondolok vagy meglátom akkor mindig az jut eszembe,hogy talán még szeretem.Persze az idő.Remélem megoldja,de sokszor azt érzem,hogy még jobban hiányzik.
2011. jan. 8. 16:56
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért nem békülsz ki az exeddel?
2011. jan. 8. 17:30
 4/10 Madmax12 ***** válasza:

Rossz hírem van,nekem is volt,egy barátnőm,akiről akkor azt hittem,hogy el fogom felejteni,de ahogy az évek teltek,+a barátnők száma nőtt,rájöttem,hogy lehet persze szeretni mást,de ahogy írtad A NŐ az csak az a lány volt.

Én a mai napig azt a volt barátnőmet szeretem,szerintem sehogy nem lehet túltenni magad rajta!Inkább békülj ki vele!

2011. jan. 8. 17:46
 5/10 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy?
2011. jan. 8. 17:59
 6/10 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti!

Én ki akartam csak ő nem akart.Annak ellenére,hogy szeretem meg hiányzik tudom,hogy egy csomó rossz tulajdonsága van és lehet van nála jobb is.Csak attól félek,hogy nem találom meg.

2011. jan. 8. 18:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát nálam a felejtés eddig úgy működött, hogy megerőltettem magam és nem foglalkoztam vele. Nem nézegettem iwiwen, kitöröltem az smseit, fotóit, mással foglaltam el magam, ismerkedtem. Ez az első időszakban persze nehéz, de utána napról napra könnyebb, majd egyszer csak azt veszed észre, hogy már napok óta nem gondoltál rá. Ez nagy szerelemnél is működött, pedig én is nagyon magam alatt voltam.
2011. jan. 8. 18:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Majdnem négy évig voltunk együtt párommal. A vége felé nagyon nagyon sokat veszekedtünk, szinte mindenen. Sokszor mondtuk egymásnak dühből, hogy jó akkor vége és pár órára vagy másnap kibékültünk és ment tovább. Nagyon jól éreztük magunkat egymással, amikor együtt voltunk nem volt gond,mindig volt témánk, mindig csináltunk valamit. A szülei imádtak engem az én szüleim is imádták ŐT... Tegnap közölte velem,hogy nem szerelmes belém és már nem akar velem lenni.Én még mindig nagyon szeretem és nem tudok másra gondolni csak rá... Nagyon hiányzik, de nem tudok mit tenni ha Ő nem akar engem, el kell fogadnom és békén kell hagynom! Hogy-hogy fogom túltenni magam a nagy Ő elvesztésén nem tudom! De nagyon nehéz, főleg úgy hogy nagyon sokat kell tanulni a sulira, barátaim nem igen vannak,így nem tudom megbeszélni senkivel se, pedig úgy elmondanám valakinek... vagy csak beszélni róla.

Nagyon nehéz a szerelem, nagyon önpusztító tud lenni!

Nem vagy egyedül kedves kérdező!

2011. jan. 8. 18:51
 9/10 A kérdező kommentje:
A fotóit nem tudnám törölni.A múltam része és az is marad örökre.Nem tehetem meg úgy érzem.Max kiírom lemezre és elrakom valahova. :S
2011. jan. 8. 20:18
 10/10 A kérdező kommentje:

Utolsónak!

Ugyanígy jártam én is 90%-ban szerintem.

2011. jan. 8. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!