Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak h kicsit tultegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak h kicsit tultegyem magam rajta?

Figyelt kérdés
A barátom vagyis már a volt barátom szakitott velem lassan egy honapja nem birom elfelejteni és nem is akkarom a nagyon szeretem!Amikor szakitott velem azt mondta h mindig itt lesz nekem ugy mint egy barát és megigérte h nemsokára eljönn majd hozzám!!
2012. nov. 25. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
kösd le magad olyanal,amivel eltereled a gondolataidat. a volt barátod is még szerelmes beléd és barátságot jobbnak véli
2012. nov. 25. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el bulizni, csípjél be, aztán kefélj egyet egy sráccal!
2012. nov. 25. 11:14
 3/4 anonim válasza:
Mindaddig nem fogod magad túltenni a dolgon amíg azt mondod hogy nem akarod!Elve még úgy sem fog sikerülni hogyha ezek után találkoztok még! Ha menni fog hozzád és találkoztok ebből szerintem még lehetne egy újrakezdés mert ezek szerint még ő is ragaszkodik hozzád!És miért szakított veled?
2012. nov. 25. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:
nagy a távolság és elég keveset tudtunk találkozni meg neki mostanába elég sok minden össze jött és azt mondta h nincs ideje most egy komoly kapcsolatra!!
2012. nov. 25. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!