Mit számít az, hogy valaki biológiailag szülő? Most miért érdekli apámat egy gyerek akit megcsinált évekkel ezelőtt?
Apámnak van egy zabigyereke, aki szinte az öcsémmel egyidős. Eddig nem volt vele bajunk, mert apám fizette a gyerektartást, mást meg nem akartak tőle. Még tavaly ez a tag felkereste apámat hogy ismerjék meg egymást. Apám meg találkozgat vele, most meg azt akarja hogy itt legyen hétvégén. Pedig ez a ház az édesanyámé is volt, ő meghalt, de biztos zavarta régen hogy van ez a srác, bár nem beszéltünk róla. Nem tudom hogy lenne képe idehozni. A tetejébe meg még rám van megsértődve hogy nem engedem, nem vagyok elég megértő meg felnőttes. Hát nem tudom miért kellene nekem eltűrnöm vagy megismernem az a srácot. Attól hogy közös biológiailag egy felmenőnk még nem a testvérem. Nem is akarom hogy az legyen. Eddig apám is megvolt nélküle. Most lehet a nőjénél is be akar vágódni. Annak is vannak hülye dolgai (pszichológiai könyveket olvas a mostohagyerekről - mintha minket érdekelne, meg salátán tartana minket, a pénzt (apám pénzét) is kezeli, arra is rádumálta, hogy kevesebb zsebpénzt adjon.) Bár ez a nő egy másik történet. A lényeg, hogy apámat befolyásolja nagyon, olyan mint egy hülyegyerek ha vele van. A kölyökre is tuti ő dumálta rá, hogy foglalkozzon vele, ne hajtsa el.
De minek ennyire fontos az, hogy kinek a spermájából fogant?????
16/F
De mi van akkor ha én nem akarom kezelni sehogy? És még egy levegőt sem akarok szívni vele? Mert NINCS KÖZÖM hozzá. Van már egy öcsém. Ő okés, szeretem (ha ezt most hallaná....:P) de az a másik nem érdekel. Ennyi.
Nem ez volt a kérdés amúgy sem.
Hanem, hogy apámat most minek kezdte el érdekelni? Ha eddig megvolt nélküle.
Jobb, ha tudod, hogy NEKED semmi beleszólásod abba, hogy apád kit hoz a házába. Mert eleve NEM a te házad, másrészt apádnak ugyanolyan gyereke, mint te, harmadszot meg apád dönti el (jogilag), hogy te mit csinálhatsz, mert ö a szülö és te a gyerek.
Mellesleg, ha egy házasság jól müködik, akkor a férj nem lép félre, ha meg megteszi, akkor a felesége (azaz az anyád) IS belejátszott, hogy miért nem volt jó a házasságuk.
Apád helyében adnék neked - legalább is képletesen - két hatalmas pofont, ha ilyen idétlenül és gyerekesen viselkedsz. Igen elkényeztetett hülyegyerek lehetsz.
Azt meg, hogy abarátnöje megpróbál normális módon étkeztetni benneteket, csak dijazni lehet.
Na jó, akkor én nem írtam, hogy anyám szent volt. Biztos voltak hibái, olyanok is amit én nem láttam. De azért nem kell gyalázni az emlékét. Apám is hálás lehetne neki amiért nem dobta ki.
A nő nem zavarna amúgy csak hozzá sem akarom, hogy közöm legyen, beleszóljon bármibe. Apámat ugráltassa ha akarja, de engem nem.
Az ő háza oké. És akkor én nem dönthetem el kivel ülök egy asztalhoz vagy mi van? Hol élünk? a középkorban?
Lehet, hogy eddig is érdekelte csak ameddig élt anyukád addig nem mert foglalkozni vele. Vagy azért nem foglalkozott vele, mert a másik gyerekének az anyja nem akarta, hogy foglalkozzon vele. Most viszont a fiú már elég nagy, így ő dönthetett már úgy, hogy ő attól függetlenül, hogy a biológiai apja gyökér volt ő mégis ad neki egy esélyt. És mivel a fiú kereste így valószínűleg ez volt, apád pedig nem annyira okádék ember, hogy ezt a közeledést visszautasítsa úgy mint ahogy te teszed.
Bármikor megteheted, hogy nem ülsz egy asztalhoz egy vendéggel, de ezzel csak a saját bunkóságodat bizonyítod. Egy olyan emberről van szó akit nem ismersz, szóval utálni sincsen okod...
18
Csak szeretnéd, hogy több legyen, ehelyett meg te vagy az aki napról napra több nyavajával "büszkélkedhetsz".És még mindig nem akarsz kapcsolni:DD
Előfordul az ilyen.:)
Érthető ha te nem akarod megismerni, viszont az természetes, ha az apád igen. Engem is érdekelne, kíváncsi lennék milyen lehet, stb. A gyerek részéről is teljesen érthető, ha meg akarja ismerni a biológiai apját.
Apád háza, azt enged be oda akit akar, úgyhogy te csak annyit tudsz tenni, hogy eltűnsz amikor a féltesód jön.
Nénike, nyugi-Take it easy(ahogy mondá az angol) Nem hinném, hogy a másik gyerek anyja egy ezred pillanat tört részéig is a közeledbe engedné a gyermekét:D
A gyerek max. az apját ismeri majd meg-de rád senki nem kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!