Téged hagyott már el a párod, mert nagyon megváltoztál külsőre? Férjeddel ti észreveszitek, ha mondjuk elkezdtek változni? Ő látja rajtad?
Én stikában elkezdtem fogyókúrázni. (Mondjuk ez úgy is észreveszi rajtam a párom, hogy nem iszom alkoholt, meg nem eszem édességet). Kövérnek tartom magam és még minimum 12 kilót akarok ledobni (170/71-ről indultam most 68 kiló vagyok).
A párom észrevette rajtam hogy fogytam, holott szerintem ilyenkor még nem látszik, no meg ő minden nap lát engem. Én látom a tükörben és érzem a ruhákon is, de ez egy olyan dolog, hogy szerintem csak azért van, mert én erre vagyok kiélezve nagyon.
Ő ellenzi a fogyásomat, mert nem szereti a vékony nőket. Elvileg. Viszont én azt látom, hogy így is tetszem neki. Szóval gondolom, hogy baj nem lehet, de szerintetek hogyan csináljam, hogy ő ezt ne vegye észre?
Meg szeretném valósítani még ezt a 12 kiló mínuszt úgy, hogy ő ne vegye észre.
Ti hogy jártatok amikor pl súlyra változtatok nagyot? A párotok mit szólt hozzá? Hogyan reagált rá?
nem! én elég sokat híztam sajnos, most azon vagyok, hogy leadjam. Most kezdtem el. Ő azt mondja, így is tetszem neki, csak az egészségem miatt aggódik. Viszont én így nem megyek szívesen sehova, mert nem akarom égetni.
A te esetedben azt javaslom, hogy akkor köss magaddal kompromisszumot: ne fogyj 12-t, fogyj mondjuk 8 kilót, szerintem a te magasságodhoz, nem is kell még 12 kiló, és a párod sem szereti a nagyon vékony nőket. A kettő között lehet a megoldás. Egyébként ha 3 kilót észrevett, 12-t nem fog szerinted?
szerintem minusz 12 kgmal nagyon vékony leszel...
én is 70 kg vagyok 173 cm-hez, nem vagyok husis, bár én is szeretnék 5-6 kgot lefogyni, inkább a ruháim miatt, mert nincs kedvem lecserélni teljesen a nyári ruhatáramat (tavaly óta jött fel kg)
ha a magasságomat számítjuk, akkor én 60-61 kg-osan szinte gebe vagyok, 60 alatt soványnak, persze ez alkat függő is!! mert senki nem gondolná én hány kg vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!