Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti észreveszitek, hogy milyen ruhákat visel egy lány?
Vagy konkrétan: A Lány.
Csak mert sokszor mondják, hogy a férfiak, a nőkkel ellentétben, bizonyos részleteket (pl. ékszerek, körömlakk stb) egyáltalán nem vesznek észre a nőkön, vagy legalábbis nem érdekli őket.
De az mennyire zavaró nektek, ha például egy lány gyakran ugyanazt a ruhát viseli (mert nincs neki sok)?
észreveszem..
nemérdekel, hogy sokszor ugyanazt hordja csak legyen kimosva
nekem sincs két gardróbra való cuccom
Ha szép a lány és mondjuk a barátnőm és szeretem akkor nem érdekel. Majd veszek neki ruhákat:)
Viszont én megszoktam nézni egy lányt alaposan. Ha ti nem is látjátok én pontosan tudom milyen a körmöd,milyen ékszerek vannak rajtad stb.
20f
Persze, hogy észrevesszük. Attól hogy nincs neki 2000 ruhája ez nem gond.
lényeg h tiszta legyen és ápolt.
A műköröm nem érdekel minket (vagyis engem nem).
ékszerek sem érdekelnek h milyen és mennyi van rajta, a nő érdekel, hogy hogy néz ki.
És nem fontos megvennie az 50.000 Ft-os nadrágot amit megkaphat 10.000 ft-ért is. Lényeg h csinos legyen és ápolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!