Ha a családban közös kassza van akkor szerinted mindkét félnek hasonló értékű kocsi "jár"?
Ha nekünk lesz másik kocsi is, akkor mindkettő közös lesz, természetesen biztosan kialakul egyféle szokás, hogy általában ki melyikkel megy.
Amúgy mi határozza meg azaz értékét? jelen esetben az ára?
Mert az igényeim szerint lehet egy olcsóbb kocsival (tehát kisebbel) én is szívesebben mozognék a városban.
Vagy akkor is legyen gy magasabb árfekvésű márkájú kocsim, ha már kisebb csak azért, hogy ugyanakkora legyen az értéke?
Kb ugyanúgy keresünk,mégis páromnak van drágább kocsi.Nekem egy kis Peugeot-om van,vehettünk volna nekem is drágát,de nekem tökéletesen megfelel ez is,főképp hogy sikerült már megkapcolni párszor,drágábbat sajnáltam volna...
Ha együtt megyünk valahová,úgyis pároméval megyünk,annak csomagtartója is nagy,belefér minden.
(bár elvileg mindkettő közös,házasság utáni,tehát nincs enyám-tiéd,csak megvan hogy ki melyiket használja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!