Hogy oldjátok meg ezt a facebook dolgot? Akik elválnak, szakítanak .
családosoktól is kérdezem, akik elválnak, vagy akik szakítanak ..-hogy lehet úgy felejteni a másikat úgy hogy ott van az ember virtuális jelenléte?
itt nem arról van szó h mondjuk utálom a másikat..pont inkább hogy szeretem de tudom hogy közünk mindennek vége..-akkor hogy lehet ezt kezelni?
Ti ha váltok, szakítotok - törlitek az illetőt? és mi van a közös ismerősökkel barátokkal rokonokkal akik azért meg megosztanak egy képet.. vagy bármi olyat ami felkavaró ??
Én még az elöző, iwiw korszakban töröltem azokat az exeket a baratlistáról akikel túl nagy volt a kötödés. Igy ha tett valamit virtuálisan nem értesültem erről. Ha pedig saját indittatásból akartam megbézni változott e a profilja ujból rákerestem s megnéztem.
Voltak fucsa jelenségek. Ha én tettem valamit feléje ugyankkor ő is tett valamit felém. Ilyesmi többször megtörtént. De annyit együkünk se tett hogy folytatódhasson valami...
Pl. uj mobilom lett, eszembe jutott s gondoltam irok neki egy sms-t egy "ismeretlentől". Végül nem irtam semmit de este egy email fogadott tőle hogy megadta valakinek a telszámomat egy munkaajánlat miatt. Azokban a percekben irta mikor én az smsen gondolkoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!