Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom félvér, és én...

Ha a párom félvér, és én fehér vagyok, akkor kb. milyen színű babáink fognak születni?

Figyelt kérdés

Kb. ilyen színű a párom: [link]

Én pedig nem az a hófehér bőr típus vagyok szőke hajjal, hanem barna haj barna szem, és fehér bőr típus :)

2009. szept. 13. 22:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Minden lehet a legvilágosaabb ős színétől a legsötétebb bőrszínű ős színéig, és ezeknek a keveréke is lehet. Egy biztos: Szépek, aranyosak lesznek.

Még a Bibliában sem láttam semmiféle tiltó utalást a bőrszínnel és egymás szeretésével kapcsolatban. Inkább olyasmire emlékszem, hogy Jézus számára nincs görög sem zsidó...

2009. szept. 17. 09:46
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges,hogy teljesen fehér,vagy teljesen barna bőrű lesz. De szerintem olyan lesz,mintha félvér lenne,csak kicsit világosabb.Amúgy biztosan nagyon szép lesz.Van egy ismerősöm,a nő portugál az apa magyar és a kisfiúnak kicsit barnább bőre és nagy fekete szeme van.:) Sok sikert!:)
2009. szept. 17. 11:01
 23/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2009. szept. 17. 11:30
 24/29 anonim válasza:
100%
szia nekem is van "fekete " rokonom és a fekete dominál mindenhol
2009. szept. 17. 20:57
 25/29 anonim válasza:
100%

A kismama magazinban volt egy rész hogy egy párnak kétszer ikrei lettek és mind a két alkalommal egy fehér és egy fekete:)

azért ez is durva

2009. szept. 17. 20:58
 26/29 anonim válasza:

ANNYIRA KIBAS ZOTTUL MINDEGY, NEM?

ha nem, akkor ne szülj gyereket-

a rasszista köcsögnek azt üzenném, hogy az ilyenekkel mint te, végignézetném a szülei, és szerettei kínzását,m halálát, aztán gázt engednék rá, MÉGIS MIT KÉPZESZ KI VAGY TE? AZT HISZED, HOGY MINDEN FELMENŐD TISZTÁN 1000%-OSAN MAGYAR VOLT? EKKORA BUNKÓ, TUDATLAN BUTA R0HADÉK EMBER NINCS A VILÁGON MINT TE. LÉGY BÜSZKE, ARRA,HOGY RASSZISTA VAGY, És menj, ugorj le egy szikláról

2009. okt. 17. 15:11
 27/29 anonim válasza:
Valászínleg világosabb szinűek lesznek! egyébként üzenném a rasszista barátunknak hogy az
2010. aug. 8. 20:26
 28/29 anonim válasza:

Valoszínűleg világossabb színűek lesznek! Én nagyon szépek! Egyébként üzenem a rasszista barátunknak hogy az IQ ja nulla és hogy szégyentelen dolog ilyet kiírni, minden ember egyenlő és te vagy a gonosz h iylet mersz állítani! Nekem is néger férjem lesz és már aligvárom! Szégyeld magad képzeld hogy a négerektől idult a zene a tánc és még rengeteg olyan dolog ami szórakoztat!

Úgyhogy már megbocsáls de minden rasszista és antiszemita emberről azt gondolom hogy egy SUTTYÓ!!!

2010. aug. 8. 20:30
 29/29 anonim válasza:
100%

Én egy arab férfihez mentem és nekünk gyönyörű kreol bőrű, fekete hajú, DE: Kék szemű kislányunk született! :)

A párom kicsit sötétebb bőrű, fekete hajú, barna szemű.

Én meg tejföl szőke, kék szemű, hófehér bőrű vagyok.

2013. nov. 10. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!