Ha a párom félvér, és én fehér vagyok, akkor kb. milyen színű babáink fognak születni?
Kb. ilyen színű a párom: [link]
Én pedig nem az a hófehér bőr típus vagyok szőke hajjal, hanem barna haj barna szem, és fehér bőr típus :)
Minden lehet a legvilágosaabb ős színétől a legsötétebb bőrszínű ős színéig, és ezeknek a keveréke is lehet. Egy biztos: Szépek, aranyosak lesznek.
Még a Bibliában sem láttam semmiféle tiltó utalást a bőrszínnel és egymás szeretésével kapcsolatban. Inkább olyasmire emlékszem, hogy Jézus számára nincs görög sem zsidó...
A kismama magazinban volt egy rész hogy egy párnak kétszer ikrei lettek és mind a két alkalommal egy fehér és egy fekete:)
azért ez is durva
ANNYIRA KIBAS ZOTTUL MINDEGY, NEM?
ha nem, akkor ne szülj gyereket-
a rasszista köcsögnek azt üzenném, hogy az ilyenekkel mint te, végignézetném a szülei, és szerettei kínzását,m halálát, aztán gázt engednék rá, MÉGIS MIT KÉPZESZ KI VAGY TE? AZT HISZED, HOGY MINDEN FELMENŐD TISZTÁN 1000%-OSAN MAGYAR VOLT? EKKORA BUNKÓ, TUDATLAN BUTA R0HADÉK EMBER NINCS A VILÁGON MINT TE. LÉGY BÜSZKE, ARRA,HOGY RASSZISTA VAGY, És menj, ugorj le egy szikláról
Valoszínűleg világossabb színűek lesznek! Én nagyon szépek! Egyébként üzenem a rasszista barátunknak hogy az IQ ja nulla és hogy szégyentelen dolog ilyet kiírni, minden ember egyenlő és te vagy a gonosz h iylet mersz állítani! Nekem is néger férjem lesz és már aligvárom! Szégyeld magad képzeld hogy a négerektől idult a zene a tánc és még rengeteg olyan dolog ami szórakoztat!
Úgyhogy már megbocsáls de minden rasszista és antiszemita emberről azt gondolom hogy egy SUTTYÓ!!!
Én egy arab férfihez mentem és nekünk gyönyörű kreol bőrű, fekete hajú, DE: Kék szemű kislányunk született! :)
A párom kicsit sötétebb bőrű, fekete hajú, barna szemű.
Én meg tejföl szőke, kék szemű, hófehér bőrű vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!