Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párom félvér, és én...

Ha a párom félvér, és én fehér vagyok, akkor kb. milyen színű babáink fognak születni?

Figyelt kérdés

Kb. ilyen színű a párom: [link]

Én pedig nem az a hófehér bőr típus vagyok szőke hajjal, hanem barna haj barna szem, és fehér bőr típus :)

2009. szept. 13. 22:16
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

A rasszistákról mindről ez a véleményem, h IQ az nulla...

És tudod mit? Igenis büszke vagyok rá, és szeretem a párom, mint ahogy a gyermekemet is imádni fogom majd.

Nem kívánok neked rosszat, csak azt, hogy tudd meg, milyen egy olyan emberbe szerelmesnek lenni, akit az ilyen nyomorék begyöpösödött agyúak, mint te, elítélnek a bőrszíne miatt... ennyi a véleményem.

2009. szept. 14. 00:22
 12/29 anonim ***** válasza:
31%

dalmaták lesznek:D

(amugy tényleg egyetértek a rasszista előttem hozzászólóval...

annyi helyes szép fehér magyar pasi szaladgál...szülj azoknak gyereket...

a fehér a jó szine,a sötét a gonoszé...ebbe gondolj bele)

2009. szept. 14. 06:21
 13/29 A kérdező kommentje:

Lehet, h talán neked lesznek dalmatáid...

Neki szülök babát, mert ŐT szeretem, és nem egy fehér pasit, ez van! Semmi közöd amúgy h kinek szülök gyereket! Nem a rasszista vélemények érdekelnek!

2009. szept. 14. 06:47
 14/29 A kérdező kommentje:

"fehér a jó színe, sötét a gonoszé" - hát ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, ez téged minősít, nem is kicsit...:)

Nem csak rasszista vagy, hanem kettyós is...:P

2009. szept. 14. 06:49
 15/29 anonim ***** válasza:
93%
Már ne haragudjatok, de hány évesek vagytok ilyen felfogással?? "A fehér a jó, a fekete a gonosz." Akkor minden kreol típusú magyar férfi is gonosz? Mert belőlük is van bőven...mit kell itt bunkózni? Jaj de látszik, hogy ez magyar oldal!
2009. szept. 14. 08:06
 16/29 anonim ***** válasza:
73%

No kérem én csak cigány felhozatalból tudok válasz nyújtani. A magyar cigány első gyereke kapucsinó szanű és a további gyerekek egyre sötétebbek. A félvér -magyar vegyesből a cigány vérvonal kiüti a magyar színt. Aztán már totál beolvad.

Szerintem kleor színű lesz a gyermek. Legalább nem kell szolláriumba járnia meg a napon vergődnie, hogy szép barna színe legyen.

2009. szept. 14. 13:37
 17/29 anonim ***** válasza:
99%
Egy barátnőmnél ugyanez a felállás tipusra, Amerikában élnek, de ahogy nézem a képeit az iwiwen, az ő férje sötétebb. A kisfiuk meg fekete hosszú hullámos hajú, és elég fehér bőrű. Nagyon helyes, de nekem olyannak tűnik mintha indián lenne:) érdekes..
2009. szept. 14. 14:02
 18/29 anonim ***** válasza:
42%

ha itt elítélik a feketéket, akkor miért laknak itt??? annyi más ország van szerte a világon.

ha én pl fehér létemre elmennék Afrikába, szerintem nem én lennék a kiskedvenc.

2009. szept. 14. 17:47
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

A fehér a jó, a fekete a rossz???

Na ne röhögtessetek!! :D :D

Akkor ti is rosszak vagytok??

Mert a fejetekben nagyobb sötétség van, mint amilyen sötét bőre bármelyik "félvér" babának valaha is lesz!

Ugyanmár! És még büszkék is vagytok rá, hogy rasszisták vagytok?

Ha a kérdező SZERETI a párját, akár lehet zöld bőrű is, ő akkor is SZERETNI fogja, nektek pedig nincs jogotok őt, őket, és a leendő babáikat szidni! Ő kérdezett, ha van okos válaszotok, válaszoljatok, ha nem, akkor nem kell beírni semmit.

Azt kívánom, soha ne tapasztaljátok meg a szerelem érzését, vagy ha mégis, hasonló helyzetbe kerüljetek, mint a kérdező! Akkor majd elgondolkoztok ezen!!!

Bocsánat a kifakadásért, de az ilyesmi nagyon fel tud idegesíteni! Pedig nem vagyok érintett a kérdésben...

19L

2009. szept. 14. 19:47
 20/29 anonim ***** válasza:
71%
Hú, hát a párod színétől kezdve a tiedig bármilyen színű lehet a baba. Én nem választanék néger pasit, de mindenkinek szíve joga olyan színűt választani, amilyet akar.
2009. szept. 15. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!