Ha a párom félvér, és én fehér vagyok, akkor kb. milyen színű babáink fognak születni?
Kb. ilyen színű a párom: [link]
Én pedig nem az a hófehér bőr típus vagyok szőke hajjal, hanem barna haj barna szem, és fehér bőr típus :)
A rasszistákról mindről ez a véleményem, h IQ az nulla...
És tudod mit? Igenis büszke vagyok rá, és szeretem a párom, mint ahogy a gyermekemet is imádni fogom majd.
Nem kívánok neked rosszat, csak azt, hogy tudd meg, milyen egy olyan emberbe szerelmesnek lenni, akit az ilyen nyomorék begyöpösödött agyúak, mint te, elítélnek a bőrszíne miatt... ennyi a véleményem.
dalmaták lesznek:D
(amugy tényleg egyetértek a rasszista előttem hozzászólóval...
annyi helyes szép fehér magyar pasi szaladgál...szülj azoknak gyereket...
a fehér a jó szine,a sötét a gonoszé...ebbe gondolj bele)
Lehet, h talán neked lesznek dalmatáid...
Neki szülök babát, mert ŐT szeretem, és nem egy fehér pasit, ez van! Semmi közöd amúgy h kinek szülök gyereket! Nem a rasszista vélemények érdekelnek!
"fehér a jó színe, sötét a gonoszé" - hát ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, ez téged minősít, nem is kicsit...:)
Nem csak rasszista vagy, hanem kettyós is...:P
No kérem én csak cigány felhozatalból tudok válasz nyújtani. A magyar cigány első gyereke kapucsinó szanű és a további gyerekek egyre sötétebbek. A félvér -magyar vegyesből a cigány vérvonal kiüti a magyar színt. Aztán már totál beolvad.
Szerintem kleor színű lesz a gyermek. Legalább nem kell szolláriumba járnia meg a napon vergődnie, hogy szép barna színe legyen.
ha itt elítélik a feketéket, akkor miért laknak itt??? annyi más ország van szerte a világon.
ha én pl fehér létemre elmennék Afrikába, szerintem nem én lennék a kiskedvenc.
A fehér a jó, a fekete a rossz???
Na ne röhögtessetek!! :D :D
Akkor ti is rosszak vagytok??
Mert a fejetekben nagyobb sötétség van, mint amilyen sötét bőre bármelyik "félvér" babának valaha is lesz!
Ugyanmár! És még büszkék is vagytok rá, hogy rasszisták vagytok?
Ha a kérdező SZERETI a párját, akár lehet zöld bőrű is, ő akkor is SZERETNI fogja, nektek pedig nincs jogotok őt, őket, és a leendő babáikat szidni! Ő kérdezett, ha van okos válaszotok, válaszoljatok, ha nem, akkor nem kell beírni semmit.
Azt kívánom, soha ne tapasztaljátok meg a szerelem érzését, vagy ha mégis, hasonló helyzetbe kerüljetek, mint a kérdező! Akkor majd elgondolkoztok ezen!!!
Bocsánat a kifakadásért, de az ilyesmi nagyon fel tud idegesíteni! Pedig nem vagyok érintett a kérdésben...
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!