A tesómnak (fiatal anyuka) meg a bnőimnek miért érdeke, hogy bejöjjenek a barátomnak?
folyamatosan látni rajtuk, hogy tetszeni akarnak neki, miatta tesznek meg ezt-azt (pl hajfestés)keresik a társaságát, pedáloznak utána.
csak speciel nekik van társuk, ő meg az én barátom.
mire véljem ezt az egészet?
Ez így hülyeség!
A nők alapból ilyenek!
Ha meglátnak egy jó pasit, akkor nem bírnak magukkal, és teljesen közönséges módon kezdenek el flörtölni vele.
Persze ezt többnyire csak akkor teszik, ha nincsen jelen a párjuk.
Egyszerű a dolog. Amikor a nővéred elkezd kikezdeni a pasiddal, hívd be a nővéred férjét. Egy csapásra meg fog változni.
Kérdező, te magadban vagy bizonytalan, ezért érzed úgy, hogy a világ összes nője a pasidra hajt. Ugyanis úgy írsz róla, mint ha tényleg valami félisten lenne. Én elhiszem, hogy a szemedben egy ász, de hogy a bolti eladóktól, a járókelőkön át, a barátnődig, és a nővéredig mindenkinek ő kellene, azt azért enyhe túlzásnak érzem. Te magadról nem hiszed el, hogy a 10-es pasi mellett te vagy a 10-es nő.
Amúgy vannak olyan pasik, akik valóban el vannak szállva maguktól, és minden nővel képesek úgy viselkedni, (korra, és családi állapotra tekintet nélkül)mint ha 10 perce másztak volna ki az ágyából. Ha a barátod azt érzékeltetné a viselkedésével, hogy ő "foglalt", és rajtad kívül senki nem érdekli, akkor a nők sem viselkednének vele úgy, mint egy potenciális zsákmánnyal.
amit te csinálsz, az rosszabb mint a nárcisztikus személyiségzavar...
nyugi, nem akarja minden szembejövő lecsapni a pasidat a kezedről, nem kell minden megmozdulásukra féltékenységgel reagálni.
persze, nem nézhet ki rosszul a párod ha ennyi nő keresi a kegyeit, de az csak a külső. gondolj bele, a személyisége nem biztos, hogy minden olyan nőnek tetszene, aki a külsejét méltatja.
ettől te nem leszel kevesebb. az, hogy ő ettől mennyire száll el, csakis az ő "hibája". ha nagyképű és öntelt lesz tőle, és ez neked nem szimpi tulajdonság, akkor lehet, h jobb lenne más pasi után nézni, mert hiába tekintesz rá istenként, ha neki csak 1 vagy a háremből.
Na jó nem így van.
Szal nálam is megy ez a tetszelgés, de azért nem hagynák magukat, hanem inkább azt akarják csak elérni, b én is kimutassam, h ők bejönnek nekem.
Persze van aki többet is akarna.
"Ha a barátod azt érzékeltetné a viselkedésével, hogy ő "foglalt", és rajtad kívül senki nem érdekli, akkor a nők sem viselkednének vele úgy, mint egy potenciális zsákmánnyal."
de nem azt érezteti
a többire később reagálok, majd átolvasom, most csak felpillantottam
a nővérem férje nem ilyen, teszteltem.
mondhatni olyan, mint egy bevehetetlen bástya.
tesztelted?
szép..akkor most mit vagy kiakadva, hogy más is ráhajt a pasidra, ha te is bepróbálkoztál a tesód férjénél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!