A tesómnak (fiatal anyuka) meg a bnőimnek miért érdeke, hogy bejöjjenek a barátomnak?
folyamatosan látni rajtuk, hogy tetszeni akarnak neki, miatta tesznek meg ezt-azt (pl hajfestés)keresik a társaságát, pedáloznak utána.
csak speciel nekik van társuk, ő meg az én barátom.
mire véljem ezt az egészet?
ha valaki el van szállva magától, hagy ne kezdjem kifejtegetni, hogy ez miket vonz magával egy kapcsolatba
"pl rám féltékeny és gyakorta ezzel be akarja nekem magyarázni, hogy olyan lennék mint a többi, mert pl rá mosolyogtam egy haverjára."
A FIÚ féltékeny. És miért? Mert magából indul ki.
Szóval ezt a fiú csinálja.
"tehát ő az én értékemet folyamatosan csökkenti, miközben a magáét emeli."
Ezt szintén a FIÚ csinálja.
24: A fiúnak a személyiségében van az ok is és az okozat is.
Ő az, aki TUD érezni féltékenységet, birtoklási vágyat (szeretet helyett), ő az, aki le tud nézni másokat (egyenrangúság helyett), ő az, aki KÉPES a tiszteletlen érzésekre. Ezek az Ő TULAJDONSÁGAI. Ő az, aki ilyen.
Nem a nők tehetnek róla.
akkor ez azt jelentené, h ezt a problémát ő maga generálja, nem a környezet. és a környezete önigazolásra használja tulajdonképpen.
szóval ne a környezetet okoljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!