A tesómnak (fiatal anyuka) meg a bnőimnek miért érdeke, hogy bejöjjenek a barátomnak?
folyamatosan látni rajtuk, hogy tetszeni akarnak neki, miatta tesznek meg ezt-azt (pl hajfestés)keresik a társaságát, pedáloznak utána.
csak speciel nekik van társuk, ő meg az én barátom.
mire véljem ezt az egészet?
csak sért valahol, hogy így is nagy arc a srác(mármint, tudja hogy érte élnek halnak, de azokat mindig is könnyű nőcskének érezte),de hogy még az én köreim is ugrálnak neki. ahelyett hogy valami női tartást mutatnának, vagy nem is tudom.
szóval nem kellene a srác alá adni a lovat. szóval mert a srácnak nem az jön le, hogy ez is meg van értem halva, hanem, hogy mekkora isten vagyok.
nem erről van szó, hanem hogy nem szeretném, ha elszállna magától. pl én nem dobom magam oda neki lábtörlőként, tisztel és küzd értem. de ha minden csaj oda dobja magát neki, olyan mintha ezzel az én fényem kopna.
próbálok egyértelmű lenni
szóval mondjuk van egy 10-es pasi és egy 10-es nő(most csak sarkosítok) azzal, hogy neki "hajlonganak" ő 11-es lesz és hajlamosak az emberek elszállni maguktól - amivel felborul az egyensúly a kapcsolatban.
szóval a srác így is "istennek" hiszi magát, pont, hogy nem kellene neki még "nyalni" is.
de a csajok csak szuggerálják egyfolytában.
Nem tudom, hogy miért így érzel, attól, hogy Téged választott, a Te értéked is nő a többi hölgyemény ilyetén viselkedése által.
Nekem fontos, hogy olyan fiúm legyen, aki mások szerint is szexi. Sőt, az is fontos, hogy olyan férfi legyen, aki több nővel is potens, nem csak eggyel "bír el" érzelmileg, szellemileg, szexuálisan.
Nekem az ilyen férfiak vonzók, értékesek. És nem azok, akik "csak az enyémek".
Tehát ha körülötted is ugrálnának pasik, te is érezhetnéd istennek magad, és két istenként tudnátok kapcsolatban élni?
Vagy félsz, hogy ha a pasid ráébred, hogy ő 11-es, akkor ő lesz a sztár a kapcsolatban, tőle fog függeni minden?
"Nem tudom, hogy miért így érzel, attól, hogy Téged választott, a Te értéked is nő a többi hölgyemény ilyetén viselkedése által. "
csakhogy nem minden ennyire fekete-fehér. pl rám féltékeny és gyakorta ezzel be akarja nekem magyarázni, hogy olyan lennék mint a többi, mert pl rá mosolyogtam egy haverjára.
tehát ő az én értékemet folyamatosan csökkenti, miközben a magáét emeli. pláne ilyenek mellett nem is nehéz neki.
csak gondom van ezzel. ráadásul a testvérem is magát járatja le, akiről amúgy meg eddig rém büszkén meséltem neki. most őt egy csettintésnek tartja, amellett hogy feleség anya és karrierista, stb. szóval ha azt nézzük, a sját családomat és a köreimet kezdi lenézni (enyhe túlzással) szóval akik engem vesznek körül. innen egy lépés, hogy engem is lenézzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!