Mennyire gyakori/népszerű mostanában az Áron név?
Figyelt kérdés
Így neveznénk el a kisfiunkat. kíváncsi vagyok, vajon mennyien viselik ezt a nevet kisgyerekek között, mondjuk a most bölcsiseknél, ovisoknál...
A válasz nem befolyásol amúgy a döntésemben. Tényleg pusztán kíváncsiság, nem adnánk mást, csak mert nem elég népszerű vagy nem elég ritka :)
2013. márc. 8. 09:53
31/32 A kérdező kommentje:
28.: sem a párom, sem az én családomban nincs túlsúlyos ember, mi ketten meg kimondottan nagyon vékonyak vagyunk (akiket már csesztetnek érte)
de megértem, fontos, h ki mire asszociál. pl azért nem lett Kornél, mert a párom ismer egy Kornélt és utálja. ilyen van. én meg nem bánom, mert az Áron mindennél jobban tetszik összerakva a párom vezetéknevével
2013. márc. 8. 13:52
32/32 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű név. Én is adnám a kisfiamnak ezt a nevet, ha az apa vezetékneve illene hozzá, de sajnos nagyon nem hangzik jól. Szegeden lakok, szóval nem kis településen, de életemben eddig egyetlen Áron nevű sráccal találkoztam. Se bölcsiben, oviban, iskolában, egyetemen, munkahelyen, rokonságban, utcán, orvosnál nem találkoztam még Áronnal. Szóval az én szememben nem gyakori név, de ha nekem tetszik egy név, akkor semmi sem érdekelne, ígyis-úgyis azt kapná, ha ritka, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!