Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori/népszerű...

Mennyire gyakori/népszerű mostanában az Áron név?

Figyelt kérdés

Így neveznénk el a kisfiunkat. kíváncsi vagyok, vajon mennyien viselik ezt a nevet kisgyerekek között, mondjuk a most bölcsiseknél, ovisoknál...

A válasz nem befolyásol amúgy a döntésemben. Tényleg pusztán kíváncsiság, nem adnánk mást, csak mert nem elég népszerű vagy nem elég ritka :)

2013. márc. 8. 09:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Egy kb. 25-30 éves ismerősömet Áronnak hívják.

Nekem és a feleségemnek is tetszik ez a név (úgyhogy az esélyesek között szerepel ez a név is, ha majd babánk lesz).

2013. márc. 8. 11:03
 22/32 anonim ***** válasza:
19%
Én sosem adnám a fiamnak ezt a nevet, de ha te akarod, hát add neki. Mindenkinek a szíve joga olyan nevet adni a gyerekének, amilyet akar...
2013. márc. 8. 11:28
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként Áront is loptam, nem csak áramot!!!
2013. márc. 8. 11:32
 24/32 A kérdező kommentje:

22.

szuper, bár nem azt kérdeztem, h tetszik-e neked, hanem hogy a te környezetedben mennyire gyakori név az Áron?

2013. márc. 8. 11:41
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az Áron mostanság kedvelt név. Nekem is van egy ismerősöm, aki ezt adta a fiának, most pár hónapos. :)
2013. márc. 8. 11:47
 26/32 anonim ***** válasza:

Most kezdenek az Áronok beindulni szerintem. Pár éve a 20 legnépszerűbb névben is benne van, de előtte is elég előkelő helyen szerepelt a listán.

Szerintem sokan azért is nem hallják, mert van 4-5 gyerek a rokonságban, aztán egyet sem úgy hívnak, de ha a sajátját vinné oviba, suliba, akkor az ilyen népszerű nevekkel mindenképpen találkozna, vagy hamarosan fog, mert elég népszerű név.

Olyan, mint anno a Csenge, meg a Zoé, meg egy ideje a Zselyke, mindenki csak nézett, hogy milyen nevek ezek, aztán hirtelen minden tele lett ilyen nevű gyerekekkel.

2013. márc. 8. 11:55
 27/32 A kérdező kommentje:

26.

nekem első babám, így nem igazán járok bölcsik, ovik környékén, játszótéren, gyerekrendelőben,stb. de valahogy nekem is ez volt a benyomásom, mint neked. ezért is kérdeztem.

2013. márc. 8. 12:03
 28/32 anonim ***** válasza:
88%

Ha tudnátok, hogy mennyi héber eredetű név van, amik jelenleg tök köznapiak. Szerintem Magyarországon kb minden második embernek van héber neve, csak nem is tud róla.

Bár el tudom képzelni, hogy valaki kétségbeesetten lapozza az ószövetséget, és ellenőrzi, hogy ugye nincsen benne a név amit kiszemelt :P

Én amúgy egy Áront ismerek, de ő nagyon túlsúlyos, úgyhogy én ehhez a névhez óhatatlanul egy kövér embert asszociálok. Pedig hangzásra tetszik, szerintem jó erős, markáns név.

2013. márc. 8. 13:14
 29/32 anonim ***** válasza:
88%
Egyébként mi a Leventével voltunk úgy, hogy sehol egy szál sem belőle, aztán mint kiderült velem együtt kb 800-an gondolták ugyanígy és most minden harmadik kisfiút Levinek hívnak.
2013. márc. 8. 13:35
 30/32 A kérdező kommentje:

29:

:)

kislányban meg a Lili ilyen, csak a szűk rokonságban van kettő, az oviban meg vezetéknév hozzáadásával különböztetik meg a Liliket csoporton belül. azért ez se jó, bár persze az ember nem ez alapján választ

2013. márc. 8. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!