Mennyire gyakori/népszerű mostanában az Áron név?
Így neveznénk el a kisfiunkat. kíváncsi vagyok, vajon mennyien viselik ezt a nevet kisgyerekek között, mondjuk a most bölcsiseknél, ovisoknál...
A válasz nem befolyásol amúgy a döntésemben. Tényleg pusztán kíváncsiság, nem adnánk mást, csak mert nem elég népszerű vagy nem elég ritka :)
13.
hülyék mindig lesznek, bármilyen nevet adunk neki :)))
12:
én is a kétszótagosokra bukom :)
Az én testvérem Dávid, és nem vagyunk zsidók. Semmilyen vallásban nem hiszünk. Egyszerűen csak szép ez a név, ezért adták a szüleim.
Hülyeség hogy nézni kell hogy honnan származik a név. Már miért lenne ez fontos?
A rasszizmus az megy... még egy név választásánál is. Szomorú!
Jesszusom! Az miért rasszizmus, ha számunkra fontos, hogy milyen származású nevet adunk a gyerekünknek?
Ne legyetek már ennyire korlátoltak. Gondolom sokan nem adnának Ahmedet sem a gyereküknek, pontosan a név származása miatt.
Lehetne a gyerek akkor már Polcon is.. :D Polszóóón :D
Az egyik leggagyibb magyarba átvett név...
Mert az Aaron ("Éro/ön") az szép... de mi az, hogy Áron?
Nálunk sok van a bölcsibe.
Az én kisfiam is Áron. :) Tudok még egy-kettőről a környéken, de nem olyan vészesen gyakori.
A rasszistáknak meg üzenem, hogy Erdélyben évszázadok óta népszerű ez a név (Gábor Áron, Márton Áron, Tamási Áron pl.), nyilván ott mindenki hülye. :(
Akinek fontos hogy honnan származik egy név, és bizonyos országok/ népek nevét kizárja, az tegye.
A véleményemet írtam csak le. Engem nem érdekel hogy honnan származik a név, ha egyszer szép, tetszetős. De lehet én túl nyitott vagyok. Tényleg nem számít honnan származik a név, mely kultúrából... nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!