Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori/népszerű...

Mennyire gyakori/népszerű mostanában az Áron név?

Figyelt kérdés

Így neveznénk el a kisfiunkat. kíváncsi vagyok, vajon mennyien viselik ezt a nevet kisgyerekek között, mondjuk a most bölcsiseknél, ovisoknál...

A válasz nem befolyásol amúgy a döntésemben. Tényleg pusztán kíváncsiság, nem adnánk mást, csak mert nem elég népszerű vagy nem elég ritka :)

2013. márc. 8. 09:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
32%
Én alacsony Áron szerzem a benzint.
2013. márc. 8. 10:35
 12/32 A kérdező kommentje:

13.

hülyék mindig lesznek, bármilyen nevet adunk neki :)))

2013. márc. 8. 10:37
 13/32 A kérdező kommentje:

12:

én is a kétszótagosokra bukom :)

2013. márc. 8. 10:38
 14/32 anonim ***** válasza:
71%

Az én testvérem Dávid, és nem vagyunk zsidók. Semmilyen vallásban nem hiszünk. Egyszerűen csak szép ez a név, ezért adták a szüleim.

Hülyeség hogy nézni kell hogy honnan származik a név. Már miért lenne ez fontos?

A rasszizmus az megy... még egy név választásánál is. Szomorú!

2013. márc. 8. 10:40
 15/32 A kérdező kommentje:
16. szívemből szóltál :)
2013. márc. 8. 10:42
 16/32 anonim ***** válasza:
32%

Jesszusom! Az miért rasszizmus, ha számunkra fontos, hogy milyen származású nevet adunk a gyerekünknek?

Ne legyetek már ennyire korlátoltak. Gondolom sokan nem adnának Ahmedet sem a gyereküknek, pontosan a név származása miatt.

2013. márc. 8. 10:47
 17/32 anonim ***** válasza:
33%

Lehetne a gyerek akkor már Polcon is.. :D Polszóóón :D

Az egyik leggagyibb magyarba átvett név...

Mert az Aaron ("Éro/ön") az szép... de mi az, hogy Áron?

Nálunk sok van a bölcsibe.

2013. márc. 8. 10:48
 18/32 anonim ***** válasza:
71%

Az én kisfiam is Áron. :) Tudok még egy-kettőről a környéken, de nem olyan vészesen gyakori.

A rasszistáknak meg üzenem, hogy Erdélyben évszázadok óta népszerű ez a név (Gábor Áron, Márton Áron, Tamási Áron pl.), nyilván ott mindenki hülye. :(

2013. márc. 8. 10:49
 19/32 A kérdező kommentje:
azért mert azt írod, h "zsidó név szóba se jöhetett volna". tehét előítéletes vagy, nem akarod, ha gyereked olyan nevet kapjon, amelyet zsidók viseltek.neked az fura, h én meg sem néztem, nem is tudtam, h zsidó név. nekem meg az, h te eleve kizárnád, csak mert zsidó név, még ha amúgy tetszene is. amúgy nem szeretném, ha ilyen irányt venne a kérdésem és a kisfiam neve apropóján zsidóznának egyet, akiknek erre igényük van...
2013. márc. 8. 10:53
 20/32 anonim ***** válasza:

Akinek fontos hogy honnan származik egy név, és bizonyos országok/ népek nevét kizárja, az tegye.

A véleményemet írtam csak le. Engem nem érdekel hogy honnan származik a név, ha egyszer szép, tetszetős. De lehet én túl nyitott vagyok. Tényleg nem számít honnan származik a név, mely kultúrából... nekem.

2013. márc. 8. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!