Miért csalod meg a feleséged?
Figyelt kérdés
Akinek nincs felesége, vagy van, de nem csalja meg, az ne válaszoljon.2013. márc. 8. 05:57
21/26 anonim válasza:
ma 17:51
Egy szóval nem mondtam azt hogy az addig fog menni,még adtam időt neki.Ha nem változik akkor megteszem a kellő lépéseket és elválnak útjaink,de én addig sem fogok magányos szex mentes életet élni.Nekem szükségem van rá és nem csak arra,hogy egy jó szó néha legyen hozzám vagy valami.Otthon nem kapom meg,bármit is teszek.Nem szeretnék így megöregedni.
22/26 Meknes válasza:
Nő vagyok.Bocsánat,hogy válaszolok.Mindenkit megcsalnak!Vagy így vagy úgy,de az emberek csalják egymást és nem azért mert nem szeretik a párjukat,vagy mert kevés a szex.Gondoljatok bele,hogy 20 éven át mindig csak krumplis tésztát kaptok,ha megéheztek.Imádjátok a krumplis tésztát és soha nem mondanátok le róla,de néha azért mást is megennétek vagy nem???Hát így van ez,hiába van egy gyönyörű,okos és szeximádó,családszerető nő.Őt is csalják.Sajnos.Szóval ne találgassátok az okokat,mert ez ilyen egyszerű.
23/26 anonim válasza:
Én nő vagyok,de már néhány hónap után úgy repítettem volna a feleségem,hogy a lába sem érte volna a Földet,ha nem szexelt volna velem és egyfolytában elutasított volna.Játssza a hülye játékait másik embernek,én meg keresnék egy szerethetőbb társat.Válj el mielőbb,faggattad már eleget,hogy mi baja.
24/26 anonim válasza:
A két utolsó válaszoló leírta a lényeget!!!
NŐ LÉTÜKRE IS LE MERIK ÍRNI AZ IGAZAT!
Míg a többi nő csak hazudozik tovább és kínjában mindenkit lepontozgat...
25/26 Meknes válasza:
KÖSZÖNÖM AZ UTOLSÓ VÁLASZOLÓNAK! :)FELESLEGES MELLÉ BESZÉLNI,AMI TÉNY,AZ TÉNY:)AZZAL NEM SEGÍTEK,HA HAZUDOZOK.
26/26 anonim válasza:
Azt azért erősnek tartom, hogy mindenkit csalnak... az én páromat se csalják, mivel én sose lépnék félre. Ha valami gond van köztünk, előbb törünk tányérokat, mint hogy évekig szó nélkül éljünk egymás mellett. Nincs már kommunikáció, emberek! Ez a legnagyobb baj. Mi már a kapcsolatunk elején leszögeztük, hogy ha valamelyikünk félre akar kacsingatni, inkább hagyjuk egymást, váljanak szét az útjaink, ha pedig később mégis összeakadunk, legalább kiéltük magunkat, mégsem sértettük a másik méltóságát. Ennyi. Jó kapcsolatban nincs megcsalás, maximum egyszer végeszakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!