Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az fenének jó a nyitott...

Mi az fenének jó a nyitott házasság? Ez általános dolog, vagy csak az én szüleim csinálják?

Figyelt kérdés

Anyámat egy haverom nemrég látta egy pasival, elmondása szerint sütött róluk, hogy nem csak barátok (nem taglalta). Rákérdeztem nála, egy ideig nem meg sem szólalt, majd közölte hogy náluk ez így szokás apámmal.. (na jó nem ilyen stílusban, de hogy nyitott házasságban élnek már jó ideje) Először el sem akartam hinni, hogy itt évekig képmutatók voltak, de este apám is elkezdte kimagyarázni a helyzetet. Hogy szeretet és szerelem más, felelősség, vágyak, anyám kínja...

De akkor miért nem lehet elválni? (nem a pénz miatt vannak együtt, egyáltalán nem vagyunk csórók)

Most mire jó ez? Nekem meg vágják a képembe haverok, hogy anyámat b.ják? Mert apám is rám mordul, hogy az ő dolguk, de ha rajtam röhögnek akkor hogyne lenne az én dolgom is??

#szülő #ciki #nyitottházasság
2013. márc. 7. 16:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%

Az utolsó bekezdésem a 11-esnek szólt, aki szerint a mai ember "nem tud uralkodni az ösztönein".

Hát soha egyik kor embere sem tudott, azért hívják ösztönnek!

2014. júl. 10. 23:43
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Így van! Egy a lènyeg, hogy ragadjon a bèlyeg mert ha nem ragad a bèlyeg akkor lemarad a bèlyeg! Ilyen egyszerü ès a szüleid tudjâk mit mièrt vagy mièrt nem mit sem csinàlnak. Nem a te dolgod elbiràlni ezt foglalkozz a

Tanulàssal ès orientàlodj olyasmire ami eltereli figyelmedet a szüleid privàt dolgaikra, ha rá szüksèg lesz ugy is elmondjâk de amíg nem addig mondhatni semmi közöd hozzà.

2014. júl. 11. 18:50
 23/26 anonim ***** válasza:
58%

Megnézném a fejed, mikor valaki lek*rvázza anyádat.

Egy felnőtt embernek is rosszul esik az ilyesmi, hát még egy gyereknek!

Úgyhogy ne mondd, hogy nem az ő dolga, mert onnantól az övé is lett, hogy együtt látták enyelegni az anyját egy palival, aki nem a kérdező apja.

Amúgy meg lehetne annyi gerinc a kérdező szüleiben, hogy vállalják ezt az életmódot, és nem hagyják, hogy a gyereküket piszkálják emiatt.

2014. júl. 14. 16:48
 24/26 Bea~ ***** válasza:
21%

1,A 10-esnek igaza van és biztos,hogy a te szüleidet is az vezérelte,hogy neked a legjobb legyen,te meg úgy beszélsz róluk,hogy forog a gyomrom tőle!Ha ezzel cikiznek akkor azok milyen barátok?Kik vesznek körül te ostoba???

2.Erkölcsös dédszüleink,mi?Ugyanez volt akkor is csak jobban titkolták!

3.A 25éves boldog házasságban meg ha te nem léptél félre sosem akkor a férjed biztosan!De szerintem mindketten.

2015. jún. 25. 01:58
 25/26 anonim ***** válasza:
43%

Megpróbálom röviden elmagyarázni a nyitott (poliamor kapcsolatot)

Nem arról van szó h meg csalják egymást.. sőt kifejezetten az ellenkezője.

A megcsalas nem ott kezdődik h masal vagy hanem ott hogy a paroddal nem vagy őszinte.

Többes szeretet szerelem( poliamoria) :

Ha van egy gyermeked azt szereted , ha két gyermeked van akkor már az előzőt kevésbé fogod szeretni? Nem

Mind kettőt ugyan olyan intenzíven csupán kicsitt másképp fogod szeretni.

Ez felnőtteknél is érvényes, szerezhetünk egyszerre több embert is .. minden szeretet más és minden szeretet kiegészíti a masikat.

A nyitott házasságok ha az oszintesegen alapulnak mind jók és egyszerűen szét torhetetlenek. Annyira erős tud lenni a bizalom és az önbizalom is. Fel sem merül az a dolog, hogy a másik felet átverte vagy bármi hasonló. Minden a kommunikáción alapul.

Az h titokban tartottak előtted az csupán azért van , mert a társadalom sokkal jobban elítéli ezt a fajta kapcsolatot mind bármi mast. Meg a homoszexuálisok is jobban el vannak fogadva mind a poliamorok.

Ha röhögnek rajta mások ez azért van, mert téged lehet ezzel bántani. Ha végre te is megérted h ez lehet valami nagyon jó akkor már nem fognak érdekelni az elő ítéletek.

2019. dec. 13. 06:17
 26/26 anonim ***** válasza:
#25 alapvetően jó, de ne keverjük már a főleg a szexről szóló nyitott kapcsolatokat az érzelmi elköteleződést is igénylő poliamor kapcsolatokkal, ismerek poli hármast, de az ő kapcsolatuk nem nyitott semerre, csak hárman vannak benne és így is marad.
2019. dec. 13. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!