Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az fenének jó a nyitott...

Mi az fenének jó a nyitott házasság? Ez általános dolog, vagy csak az én szüleim csinálják?

Figyelt kérdés

Anyámat egy haverom nemrég látta egy pasival, elmondása szerint sütött róluk, hogy nem csak barátok (nem taglalta). Rákérdeztem nála, egy ideig nem meg sem szólalt, majd közölte hogy náluk ez így szokás apámmal.. (na jó nem ilyen stílusban, de hogy nyitott házasságban élnek már jó ideje) Először el sem akartam hinni, hogy itt évekig képmutatók voltak, de este apám is elkezdte kimagyarázni a helyzetet. Hogy szeretet és szerelem más, felelősség, vágyak, anyám kínja...

De akkor miért nem lehet elválni? (nem a pénz miatt vannak együtt, egyáltalán nem vagyunk csórók)

Most mire jó ez? Nekem meg vágják a képembe haverok, hogy anyámat b.ják? Mert apám is rám mordul, hogy az ő dolguk, de ha rajtam röhögnek akkor hogyne lenne az én dolgom is??

#szülő #ciki #nyitottházasság
2013. márc. 7. 16:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%

Ma már nem képesek az emberek uralkodni az ösztöneiken. Mindenütt azt hallják, hogy szex nélkül nem lehet élni!

Pedig régen kibírták a férfiak és a nők is.

Azt írod, hogy nem a pénz miatt, mert nem vagytok csórók. Szerintem meg éppen azért nem válnak, mert akkor osztozni kellene a vagyonon, alacsonyabb életszínvonalon kellene élniük.

2013. márc. 7. 17:42
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
Számomra is furcsa, ha így akartak élni minek házasodtak össze? Vagy ha ez már házasság utáni dolog miért nem lehet diszkrétebbnek lenni? Megértem hogy rossz ha beszólogatnak miatta, de tényleg nem a te dolgod a szexuális életük.
2013. márc. 7. 17:49
 13/26 A kérdező kommentje:

12

Ez mind szép és jó... De akkor legalább tényleg lehetne úgy csinálni hogy ne bukjon le az ember..

2013. márc. 7. 17:58
 14/26 A kérdező kommentje:

11

Azért k. nem kell! De szerintem is idióta viselkedés. Ő is meg apám is.

2013. márc. 7. 18:00
 15/26 anonim ***** válasza:
86%

Igazából nem tudom mire jó.

Mi 25 éves házasok vagyok a férjemmel.

Sztem egyikünk se tudná elviselni, hogy nyilvánosan(és titokban) mással legyünk...

Nem hiszem, hogy általános.

De ha megkérdezed a szüleidet, biztos elmagyarázzák, miért élnek így, és nem válnak el inkább...

2013. márc. 7. 19:35
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Semmire nem jó.Arra jó, hogy eljátszák a boldog házast, miközben kétszínű dögök az ilyen emberek.Ez nagyon nem normális dolog, lehet sokan magukat ezzel hitegetik, de akkor sem az.Ja meg jó ki nemi betegségeket szednek össze vele....
2013. márc. 8. 08:05
 17/26 anonim ***** válasza:
39%
Nem értem, miért kell támadni őket. Ha válni akarnának, válnának. Az jobb lenne a gyerekeiknek? Egyébként ez, amiket leírtatok, ez nem nyitott házasság, hanem kb. egy baráti kapcsolat van már csak a szülők közt. Akik nyílt házasságban élnek, azok többnyire eleve nem monogám típusok, és régen megbeszélték ezt. Itt meg arról van szó, hogy egymással már nem szexelnek.
2013. márc. 8. 20:23
 18/26 anonim ***** válasza:
46%

Aha, nincs köze hozzá, csak ég a képéről a bőr, mert a szülei állatok módjára viselkednek.

Tapsold meg magad, te ökör. Élj át hasonlót, és utána magyarázz!

2013. márc. 19. 21:02
 19/26 anonim ***** válasza:
30%
Itt mindenki elitel masokat..az eremnek ket oldala van ahogy Komlos Janos mondta a 70 es evekben..Teves megyozodesbol negativ konzekvenciat levonni helytelen es valoszinuleg ugyan abba a hibaba esik aki ezt teszi mint akirol velemnyt alkot tehat hibazik. Mindket oldalt meg kell hallgatni mielott negativ velemennyel lehuzzak a masikat...Arrol nem is beszelve hogy az teljessegeben az o dolguk a szuloke hogy mit es miert igy cselekednek. Te mint a gyerekeuk sem fogod megkerdezni apucit vagy anyucit hogy te mutter ott vana Katika le akar szopni na most hagyjam vagy sem...mert ha megdugom trippert kapok vagy terhes lessz tehet jobb ha csak leszop..Erre az anyuka azt mondja ugye hogy jaj lelkem edes fiam ezert meg azert ne szopassad le magad aztan jon a vita...Nem ezert te ezt nem beszeled meg sem apuval sem anyuval. Na ez az o privat dolguk mint apad sem mondja hogy jaj de megdugtam anyadat az ejjel jobb volt mint barkivel..ez nem tartozik rad.. Az viszont az o sajat buta nezetuk hogy feltunoseg mentssen vegzik dolgaikat..bar te azt irtad hogy anyukadat lattak egy masik faszival...ha ez gyakori mert minden nap massal latjak az gond de ha egy es ugyan az a faszi akkor semmi kozuk hozza mert lehet a kollegeja vagy akar az unokatestvere akinek nincsen a homlokara irva hogy ki kinek a kicsodaja szoval barmi lehet es neki nincsen oka magyarazkodni masok fele.oke te megkrdezed hogy kivolt az a faszi akivel a buszmegalloban smarolt tegnap felharomkor aztan majd elmondja hogy ki volt vagy elkezd masrol beszlni amibol te tudod hogy nem rad tartozik.vagy megmondja hogy ja a kollegam es azt ellenoriztem hogy a rago gumi amit eszik tenyleg olyan jo izu-e vajon amit a ferfi mondott..Szoval emberek vagyunk senki nem tokeletes sem te sem a szuleid .el kell fogadni oket ahogy vannak...Szoba hozhatod kulturalt modon vagy kapsz elfogadhato valaszt vagy nem de te ne szolj bele... (szerintem ..mert egyszer te is leszel szulo es neked is lesznek dolgaid amiket nem beszelsz majd meg a gyerekeiddel vagy akar afelesegeddel mert az neked kenyelmesebb lessz..hogy miert ultel be kavezni egy idegen asszonnyalaki vagy akollegad vagy pedig a szeretod lessz evek uatn a feleseged mellett) tovabbi sok sikert es nyugi..
2014. jún. 17. 05:35
 20/26 anonim ***** válasza:
78%

A 10-es mindent leírt őszintén, és valóban erről van szó az esetek nagy többségében. Persze vannak szerencsés emberek, akik leélnek egy életet hűségben, de iszonyú ritka. Illetve vannak házasságok, ahol nincs szex se együtt, se mással....mert már elhidegültek, de mással nem jön össze (nem azért mert nem akarja, csak a női tag elhízott, a férfi meg igénytelen, és igy nehezebb félre lepni).

Azt viszont nagyon nem szeretem, ha azt mondják, hogy régen az emberek milyen erkölcsösek voltak, mert az nem igaz! Mindig félre jártak az emberek egy része, amióta világ a világ. Még a sötét középkorban is! Annyi pajzán pap azóta sincs a világon, mint akkor volt. Ezért nem halt ki az emberiség, mert forr a vérünk, hódítani akarunk.

Kérd meg a szüleidet, hogy diszkrétebben csinálják, hogy ez miatt te ne kerülj kellemetlen helyzetben.

2014. júl. 10. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!