Mi az fenének jó a nyitott házasság? Ez általános dolog, vagy csak az én szüleim csinálják?
Anyámat egy haverom nemrég látta egy pasival, elmondása szerint sütött róluk, hogy nem csak barátok (nem taglalta). Rákérdeztem nála, egy ideig nem meg sem szólalt, majd közölte hogy náluk ez így szokás apámmal.. (na jó nem ilyen stílusban, de hogy nyitott házasságban élnek már jó ideje) Először el sem akartam hinni, hogy itt évekig képmutatók voltak, de este apám is elkezdte kimagyarázni a helyzetet. Hogy szeretet és szerelem más, felelősség, vágyak, anyám kínja...
De akkor miért nem lehet elválni? (nem a pénz miatt vannak együtt, egyáltalán nem vagyunk csórók)
Most mire jó ez? Nekem meg vágják a képembe haverok, hogy anyámat b.ják? Mert apám is rám mordul, hogy az ő dolguk, de ha rajtam röhögnek akkor hogyne lenne az én dolgom is??
Ma már nem képesek az emberek uralkodni az ösztöneiken. Mindenütt azt hallják, hogy szex nélkül nem lehet élni!
Pedig régen kibírták a férfiak és a nők is.
Azt írod, hogy nem a pénz miatt, mert nem vagytok csórók. Szerintem meg éppen azért nem válnak, mert akkor osztozni kellene a vagyonon, alacsonyabb életszínvonalon kellene élniük.
12
Ez mind szép és jó... De akkor legalább tényleg lehetne úgy csinálni hogy ne bukjon le az ember..
11
Azért k. nem kell! De szerintem is idióta viselkedés. Ő is meg apám is.
Igazából nem tudom mire jó.
Mi 25 éves házasok vagyok a férjemmel.
Sztem egyikünk se tudná elviselni, hogy nyilvánosan(és titokban) mással legyünk...
Nem hiszem, hogy általános.
De ha megkérdezed a szüleidet, biztos elmagyarázzák, miért élnek így, és nem válnak el inkább...
Aha, nincs köze hozzá, csak ég a képéről a bőr, mert a szülei állatok módjára viselkednek.
Tapsold meg magad, te ökör. Élj át hasonlót, és utána magyarázz!
A 10-es mindent leírt őszintén, és valóban erről van szó az esetek nagy többségében. Persze vannak szerencsés emberek, akik leélnek egy életet hűségben, de iszonyú ritka. Illetve vannak házasságok, ahol nincs szex se együtt, se mással....mert már elhidegültek, de mással nem jön össze (nem azért mert nem akarja, csak a női tag elhízott, a férfi meg igénytelen, és igy nehezebb félre lepni).
Azt viszont nagyon nem szeretem, ha azt mondják, hogy régen az emberek milyen erkölcsösek voltak, mert az nem igaz! Mindig félre jártak az emberek egy része, amióta világ a világ. Még a sötét középkorban is! Annyi pajzán pap azóta sincs a világon, mint akkor volt. Ezért nem halt ki az emberiség, mert forr a vérünk, hódítani akarunk.
Kérd meg a szüleidet, hogy diszkrétebben csinálják, hogy ez miatt te ne kerülj kellemetlen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!