Szerintetek megcsal?
Nekem is ez volt a bajom..
10ből 9* visszautasított, pedig még mindig csinos vagyok, szoktam néha újítani, meg van, hogy nem is feltétlenül szeretkezni szeretnék, ahnem csak őt kielégíteni, de még az se...
Rengeteget dolgozik. Szerintem ez az oka. Nálunk is jó ha heti egyszer együtt voltunk, azt is akkor amikor ő akarta.
Most nálunk helyre jött egy kicsit a dolog. Már egyszer kétszer szóba hoztam neki ezt, aztán egy alkalommal kiborult a bili, sírtam miatt, elmondtam neki a bajaimat. Félek, hogy már nem kíván, stb..
Aztán úgy látszik elért hozzá az üzenet és már nem utasít vissza(bár én sem próbálkozok olyan gyakran, inkább megvárom, hogy ő), meg tényleg jobban közeledik hozzám. Bár hozzátenném, hogy a munkája is kevesebb lett most.
Egyébként én sem akarom minden nap, mert nem kívánom olyan gyakran. Az igényeink megegyeznek(heti 2-3), de egyszerűen az elmúlt időszakban megcsappant az étvágya.
Úgyhogy nálam az indokolt "hiszti" segített.
Tudom ez nagyon nehéz, de hidd el, ezekből az infokból azt mondom, hogy nem csal meg. A munkája lestrapálja és egyszerűen már nincs kedve hozzá otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!