A párom nem nagyon akar velem szeretkezni. Egy héten egyszer jó ha együtt vagyunk. Félek h megcsal. A kapcsolatunk ezen kívül nem rossz, szeretget, puszilgat,átölel. Nem dugdossa előlem a telóját, nem vonul külön telefonálni, nem takargatja a számítógépét sem,nyugodtan megnézhetem a facebookját, e-mailjeit, bármit ami érdekel. 3éve vagyunk együtt. Mondjuk a munkája elég stresszes, sokat melózik.Én sem akarok minden nap szeretkezni, de egy héten 2x-er szeretnék, ha nem utasítana vissza. :( Mit tegyek? Nagyon félek h megcsal, és akkor nem tudom mi lesz. Mik a jelei a megcsalásnak? Ő 33 én 23 éves NŐ vagyok.
Ha megcsalna nem szeretgetne, nem lenne szüksége a közelségemre. Nagyom ügyi vagy 16.-os! Képzeld el nekem is volt szeretőm, MÁSIK PÁROM MELLETT! Nagyon ügyesen meg lehet oldani, igazad van. Pl. a telefonszáma női név alatt volt elmentve, számítógépen semmilyen közösségi oldalon nem volt ismerősöm. Soha nem küldözgettünk sms-t, csak hívtam ÉN, és csak akkor mikor dolgoztam, mikor otthon voltam nem volt hívás,előre le volt egyeztetve a randi.Csak ahhoz h találkozzak vele el kellett mennem "EDZÉSRE". És a viselkedésemen látszott az egész, de bizonyíték soha nem volt ellenem.Ügyes voltam én is? Többieknek köszönöm.
2013. márc. 7. 11:48
22/33 anonim válasza:
Nálam a reggeli szex sem válna be, délelőtt abszolút semmi kedvem hozzá férfi létemre.
2013. márc. 7. 11:49
23/33 anonim válasza:
Attól, hogy megcsal, még szüksége lehet a közelségedre, ölelésedre.
Téged szerelemmel szeret, a másikat szexuálisan. Ő kielégíti, veled csak a kapcsolat ölelgetős bújós részét éli ki.
Amúgy meg aki ennyivel idősebb párt választ magának, meg is érdemli, hogy gondjai legyen a szexuális életével.:D Nem érdekel senki véleménye, 10 év baromi nagy idő.
2013. márc. 7. 11:51
24/33 A kérdező kommentje:
Kérdeztem h velem van baja? Azt mondta h nem. Adok magamra, kondizom, sok pasinak kellenék. Ezt csak azért írtam h megnyugtassam a kötekedő 57%-ban hasznos válaszokat adó fiatal embert.Nem hiszem h a kinézetemmel lenne baja, és bármit csinálok vele mikor együtt vagyunk,élvezi.
2013. márc. 7. 11:52
25/33 anonim válasza:
Szóval a férfiak mindig minden körülmények között kívánják a szexet. Olyanok, mint az állatok :) És gondolom akkor bárki felkínálja magát neki, már megy is! Itt mindig tanulok valamit :DDD
A kérdésre:
Azért a férfiak nagy része nem ilyen "egyszerű". Munkahelyi stressz, fáradtság, ami legtöbbször az oka. Nem hiszem, hogy megcsalna. Én 11 éve vagyok a férjemmel, köztünk elég nagy a korkülönbség, 13 év. Teljesen változó, hogy mennyit szeretkezünk. Vannak időszakok, amikor naponta, de olyan is, hogy fáradt ő vagy én, akkor csak heti 1-2. Szerintem minden kapcsolatban vannak időszakok, amikor több/kevesebb a házasélet :)
2013. márc. 7. 11:59
26/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó válaszoló. CSak olvastam egy blogban h a megcsalás első jele a nemi életet érinti, ezért félek nagyon. De látom h mások is vannak így.
2013. márc. 7. 12:05
27/33 anonim válasza:
Itt egyeseknek nagyon elgurult a gyógyszerük. Én férfi vagyok, van párom is. Több éve együttvagyunk és van olyan, hogy 2 hétig minden nap jól megkapja ami jár neki, máskor meg jó ha 1 héten egyszer. Hogy mitől? Rengeteg oka lehet, nem fogom ismételgetni,fáradság stb.. Pontosan én sem mindig tudom, hogy mitől nincs kedvem hozzá, de nézzétek már el nekünk, ti nők sem tudjátok sokszor (nagyon sokszor) hogy miért éreztek valamit, pláne meg hogy mit miért tesztek
2013. márc. 7. 12:05
28/33 anonim válasza:
De visszautasitani a heti teszemazt 3 sexet akkor se normális.
2013. márc. 7. 12:11
29/33 anonim válasza:
8as vagyok, akinél szintén 10 év körkülönbség van. Próbáljátok ki a reggeli szexet. Mi is hullák vagyunk estére, a párom leteszi a fejét, és 2 perc múlva alszik. Én még 8kor lefektetem a 3 éves lányunkat, és én is rögtön bealszom. De hajnal 4.30-5kor mindketten fittek vagyunk a szexhez, jó szokott lenni. 6kor meg ébredünk, mert csörög a vekker.
2013. márc. 7. 12:12
30/33 A kérdező kommentje:
Nem a szex hiányzik,hanem a testi érintés. Mondhatjuk ha már nagyon birom megoldom magamnak, de attól még ugyanúgy hiányzik a közelsége, h hozzám érjen, érezzem h kíván.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!