Párom vissza tudja jogi úton követelni a fél lakás részét amit nekem átadott?
Azt mondta ha megszűnne a kapcsolatunk vissza követelnél.DE úgy tudom ami már az én nevemre került azt már nem tudja elvenni.Bosszút állna csak azért mert lehagynám.
Fél lakás részére amit az Ő véve úgy átadta át nekem, hogy haszon élvezeti jogot tett rá.
Így van egy teljes lakásom de a felén haszonélvezeti joggal van terhelve.
10 éve vagyunk együtt jól elvagyunk.Vettünk pár éve közösen egy lakást.Most azt mondta nekem adja ingyen a felét de úgy hogy ha arra a részre(az Ő részére) haszonélvezeti jogot rak.
Na most ha ebbe nem megyek bele akkor nem kapom meg ingyen a lakás felét(ami nem 1-2 millió)
Így belementem.Most pár hete csak úgy beszélgettünk és feljött a szó ha külön mennénk mi lenne...
Erre mondta Ő, hogy ok nincs gond fizessem ki ami neki jár a felét a lakásnak és lemond a haszonélvezeti jogról és mindenki menne amerre tud.
DE én mondtam neki ,hogy nem fizetném ki minek, hiszen az én nevemre került minek adja ki több milliót.Na erre beddurant az agya és akkor mondta, hogy megbosszulná ezt úgy amiket leírtam.
Nincs semmi gondunk jól megvagyunk csak beszélgettünk, mi lenne ha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!