Komolyan gondolja? Mit merjek neki így írni? Hogy rázzam le?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit hosszú lesz, ezért elnézést kérek. Van egy "férfi", aki 15 évvel idősebb nálam. Én még 20 körül vagyok(nem szeretném pontosan a kort leírni, lényeg hogy én még éppen felnőttem, ő meg már nagyon régen). Nagy ritkán összefutottunk, beszélgettünk, ennyi. Egy eléggé depressziós alkat. Nincs felesége, barátnője, gyereke stb. Háza sincs de volt. Járt külföldön dolgozni stb., szóval nem egy tutyimutyi alkat. Mostanság levelezgetni kezdtünk. Én mint barát mentem ebbe bele, meg se fordult a fejembe hogy ő mást gondol. Sose tettem erre utaló dolgot, nem is írtam. Ő viszont a napokban írt egy levelet amiben arra utalt hogy milyen jó, hogy én nem rázom le mint a többi nő, akiknél próbálkozott. Erre én visszaírtam, szerintem nem durván és bunkón hogy én csak barátként tekintek rá. Másról is szólt a levél, de ez is benne volt, ez lett belőle a lényeg. Azóta majdnem zsaroló leveleket ír, hogy ővele senki sem foglalkozik, meg hogy majd alig lesznek a temetésén meg hasonlók. Ismerem már egy pár éve, régen is gyakran mondogatott ilyeneket. Őszintén szólva lenni kellet volna annyi eszemnek hogy ne is írogassak neki vissza de én hülye megtettem. Bíztam abban, hogy kikecmergett ebből, vagy mit tudom én. Olyan mintha ezzel akarna zsarolni hogy foglalkozzak vele. Elegem van. Én nem fogom megsajnálni. Úgy érzem erre megy, de ezzel rossz lóra tett. De így semmi durvát nem merek neki írni, de még finomat sem mert félek hogy hülyeséget csinál. Öngyilkos lesz vagy hasonlók. Mit tegyek? Most viszont nagyon megbántott le akarom rázni magamról. Nem akarok felelősséget vállalni akkor, ha csak csinál magával valamit. Mi tanácsoltok? Mit tegyek? Mit ne tegyek? Egyszerűen nem tudom mit merjek mondani egy ilyen embernek.2013. márc. 3. 21:49
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A címem nem tudom törölni, fontosabb célt is szolgál. A telefont kinyomom, de szerintem eddig nem megy el a dolog. Írtam neki levelet és úgy tűnik felfogta. Biztos vannak gondjai, de ne rám támaszkodjon már. Nem tudok mit kezdeni velük. Tanultam az esetből és legalább tapasztalatot szereztem ilyen embertípussal szemben is és kész. Majd később látjuk.
2013. márc. 4. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!