Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akar itt tartani az...

Miért akar itt tartani az apám? Mit tehetnék, hogy belenyugodjon ebbe?

Figyelt kérdés

A szüleimmel elváltak,mert az apámnak folyton dührohamai vannak,ha nem úgy megy valami,ahogy ő akarja.Velem a mai napig úgy viselkedik,mintha kislány lennék,naponta legalább kétszer felhív és már megőrjít.

Az érettségi után külföldre költözöm és azt mondja folyton,ha feljön ez a téma,hogy ő ezt nem engedi,ebbe nem nyugszik bele és hogy haza fog hozatni,akárhányszor megyek ki.Nem érti,hogy ebbe már nem szólhat bele.

Nem fogom felvenni neki a telefont és nem nézem meg az üzeneteit majd,de anyát attól függetlenül piszkálni fogja.

Azt szeretném,hogy elfogadja,hogy felnőttem és már nem irányíthat.

2013. márc. 3. 11:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem is értem, miért akarsz elmenni innen, annyi jószándékú ember van itt...
2013. márc. 3. 12:40
 12/15 anonim ***** válasza:
jah te már írtál ki erről kérdést, csak másféleképpen, akkor apád nem volt belekeverve úgy rémlik, de akkor is le lettél oltva, akárcsak most. Szerintem fogadd el, hogy te vagy hülye.
2013. márc. 3. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
hogy vergődik a sok minimálbéres szerencsétlen :)
2013. márc. 3. 13:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
ja, minimálbéres :D főképp, hogy írtam, hogy 23 évesen jöttem külföldre és azóta is itt vagyok. És az elején nem volt könnyű, most már az, és csak a pénz miatt nem megyek haza, amúgy mennék.
2013. márc. 3. 13:28
 15/15 anonim ***** válasza:
45%

1 Húzd le magad a wécén a butaságoddal együtt. Szívességet tennél vele az emberiségnek.

Kérdező, kérj távol tartási végzést a rendőrségtől. Sajnos az elmebetegeket csak így lehet kezelni.

2013. márc. 3. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!